12. januar 2023.12. jan 2023.
Putovanje preko Bliskog do Dalekog Istoka
Centar za stručno usavršavanje Šabac

Putovanje preko Bliskog do Dalekog Istoka

Tokom treće nedelje zimskog raspusta od 16. do 20. januara imaćete priliku da sa nama zajedno putujete kopnenim putem Marka Pola, na krilima pesme obiđete Katar, Tursku i Egipat, da zajedno pravimo papirne piramide, štampamo Hramove na 3D štampaču, sagledamo Japan iz više uglova i još mnogo toga
I ovog zimskog raspusta Centar za stručno usavršavanje Šabac za vas je pripremio zanimljiv program! Naše zimske školice ovog puta nose naziv - PUTOVANjE PREKO BLISKOG DO DALEKOG ISTOKA! Tokom treće nedelje zimskog raspusta od 16. do 20. januara imaćete priliku da sa nama zajedno putujete kopnenim putem Marka Pola, na krilima pesme obiđete Katar, Tursku i Egipat, da zajedno pravimo papirne piramide, štampamo Hramove na 3D štampaču, sagledamo Japan iz više uglova i još mnogo toga!

Istovremeno organizujemo i pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike za učenike osmog razreda. Od 16. do 20. januara od 10:00 do 13.30 časova u Centru za stručno usavršavanje Šabac održaće se pripremna nastava za završni ispit iz srpskog jezika i matematike za sve zainteresovane učenike osmog razreda. Pripremna nastava biće organizovana tako što će se obnavljati gradivo i rešavati zadaci sa prethodnih završnih ispita uz rešavanje kvizova znanja. Na radionici očekujemo visok nivo interakcije između nastavnika i učenika sa ciljem unapređivanja postojećih znanja. Uz to garantujemo dobru zabavu i druženje!

PREVOZ ĆE BITI ORGANIZOVAN SVAKIM DANOM OD 16. DO 20. JANUARA OD DUNAV OSIGURANjA 09:50h, A BIĆE ORGANIZOVANA DVA POVRATKA IZ CENTRA ZA STRUČNO USAVRŠAVANjE ŠABAC u 12:00h i u 13:30h.

Pozivamo sve znalce i radoznalce da nam se pridruže! U Naučnom klubu Šabac zimski raspust će biti INSPIRITIVAN I KREATIVAN! Posetite nas!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa