19. januar 2023.19. jan 2023.
U okviru svog poslovanja, Sani Group se bavi i međunarodnim transportom, gde drži poziciju regionalnog lidera,  vršeći prevoz robe u sve države Evrope, od Portugala do Rusije, Foto: Sani Group

U okviru svog poslovanja, Sani Group se bavi i međunarodnim transportom, gde drži poziciju regionalnog lidera, vršeći prevoz robe u sve države Evrope, od Portugala do Rusije, Foto: Sani Group

Kompanija s ponosom čuva lokalni identitet

Sani Group - Iskustvo, znanje, tradicija i pouzdanost

Sani Group zapošljava više od 600 radnika. U Šapcu svaka četvrta porodica kupuje u Sani Optiku. Centri za vid i sluh u 50 gradova Srbije i Republike Srpske sa tradicijom od 70 godina. Dobitnici nacionalnih priznanja za društveno odgovorno poslovanje. Regionalni lideri u međunarodnom transportu. Restoran „Grupa“ preneo iskustva iz evropskih i svetskih prestonica ugostiteljstva u naš grad
Sani Group, kompanija osnovana 1990. godine, sa ponosom ističe da joj je sedište u Šapcu, jer u prvi plan stavlja lokalni identitet. Moderan i veliki, dobro organizovan poslovni sistem, zapošljava više od 600 radnika, s težnjom da bude lider u svim oblastima kojima se bavi, a to postiže kontinuiranom edukacijom zaposlenih i stvaranjem strateških partnerstava sa više desetina najrelevantnijih kompanija u srodnim delatnostima.

Sani optik- najveći lanac optika u Srbiji
Na pomen imena, Šapčanima je uvek prva asocijacija Sani Optik, što i ne čudi, imajući u vidu tradiciju od 70 godina, koja ih je kao eksperte za vid i sluh kvalifikovala na domaćem i regionalnom tržištu. Ova članica poslovnog sistema Sani Group-a najveći je lanac optika u Srbiji, prisutni su u 50 gradova Srbije i Republike Srpske sa 70 prodajnih objekata. Kompanija je i dobitnik nekoliko nacionalnih priznanja za realizaciju projekata društveno odgovornog poslovanja, među kojima je i prestižna nagrada Privredne komore Srbije za Besplatnu proveru vida i sluha. Klijentima je omogućena brza i pouzdana provera dioptrije u najkraćem roku po zakazivanju.

Šest stubova na kojima počiva naš biznis su: međunarodni transport, Sani Optik, Sani Sluh, ovlašćeni Bosch Car Service, nekretnine i ugostiteljstvo, budući da od maja prošle godine
imamo i restoran „Grupa“

-Sani Group je u ovom obimu nastao privatizacijama nekoliko preduzeća i na taj način smo došli do kvalitetnog kadra sa umećem u poslu koje smo dalje razvijali. Kupovinom Oto optika i Getaldusa zadržili smo staro ime i dodali naš predznak i tako je nastao Sani Optik. Promet medicinskim sredstvima je jedan od biznisa koji imamo (dioptrijski okviri kontaktnih sočiva, slušni aparati). Firma je diversifikovana, a prednosti takvog sistema su fleksibilnost i adaptabilnost na tržišne promene.

Šest stubova na kojima počiva naš biznis su: međunarodni transport, Sani Optik, Sani Sluh, ovlašćeni Bosch Car Service, nekretnine i ugostiteljstvo, budući da od maja prošle godine imamo i restoran „Grupa“. Verujem da je širenje poslovnih prilika jedini način da se napreduje. U svim poslovima se trudimo da unapredimo neki proizvod ili uslugu i smatram da je to jedan od osnovnih razloga zbog kojih je Sani Group prepoznat- navodi direktorka marketinga i prodaje u Sani Group- u Vesna Stojaković.

Direktorka marketinga i prodaje u Sani Group- u Vesna Stojaković, Foto: "Glas Podrinja"


Broje više od 300.000 klijenata, a statistika potvrđuje da u Šapcu svaka četvrta porodica kupuje u Sani Optiku. Tradicija se poštuje i kada je reč o zaposlenima, pa nije redak slučaj da su i tri generacije optičara prošle kroz njihove maloprodajne objekte. Više od 300 eksperata za vid i sluh predano i posvećeno ispunjava kompanijsku misiju: pomoći građanima da bolje vide i čuju čineći kvalitetne proizvode i usluge dostupim za svaki životni stil i budžet i sve to pod sloganima „Zdravlje sa stilom“ i „Eksperti za vid i sluh“ .

Renoviranje poslovne jedinice u Gospodar Jevremovoj proteklo je u znaku sedmodecenijskog jubileja i sa sobom donelo prošireni asortiman proizvoda i poboljšanu uslugu.

Na pomen imena, Šapčanima je uvek prva asocijacija Sani Optik, Foto: Sani Group


-Trudimo se da najviše i kontinuirano investiramo u zaposlene, obuke, edukacije, robu i dalju penetraciju tržišta. Na tržište plasiramo proizvod koji je mnogo više od slušnog aparata i podrazumeva povezivanje sa svim vajrles uređajima, što predstavlja raskid sa zastrelim tehnologijama koje su praktično imale mnogo ograničenja za korisnika. Naša oftalmološka ordinacija postala je prepoznatljiva u Šapcu i Srbiji, čemu je posebno doprineo oftalmolog dr Mirko Ninković, kao i velika investicija- OCT uređaj značajan u dijagnostici i otkrivanju raznih patoloških stanja. Cilj da u jednom trenutku postanemo audiološka kuća sa imidžom kakav imamo kao optika- ističe Stojakovićeva, dodajući da je u planu otvaranje ordinacije u Beogradu, kao i novih poslovnih jedinica u Republici Srpskoj.

Regionalni lider u međunarodnom transportu i Bosch Car Service
U okviru svog poslovanja, Sani Group se bavi i međunarodnim transportom, gde drži poziciju regionalnog lidera, vršeći prevoz robe u sve države Evrope, od Portugala do Rusije. Vozni park čini više od 100 vozila nove generacije koja ispunjavaju ekološke standarde. Osim putničkih vozila, lakih distributera, kombi vozila, većina transportnih zahteva se trenutno realizuje sa 105 kamiona.

Sani Group, kompanija osnovana 1990. godine, sa ponosom ističe da joj je sedište u Šapcu, jer u prvi plan stavlja lokalni identitet, Foto: Sani Group


Strateško opredeljenje kompanije jeste investiranje u premium brendove, te je kompanija „Michelin“ strateški partner u oblasti nabavke pneumatika. Na više od 1.000 kvadratnih metara pokrivenog prostora, u okviru poslovnog kompleksa u Šapcu, u ulici Vojvode Putnika 58, klijentima se pružaju usluge dijagnostike, kompletnog servisiranja automehanike i autoelektronike, klima uređaja, reglaže trapa, vulkanizerske i usluge pranja putničkih, polu- teretnih i teretnih vozila, limarijske usluge i farbanje, zamena vetrobranskih stakala. Kao ovlašćeni Bosch Car Service, posluju po strogim standardima te grupacije.

Izuzetna lokacija servisnog centra vozačima sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavotamnave, pruža mogućnost da svoja vozila servisiraju najbliže mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena. U okviru Servisnog centra nalazi se i maloprodaja rezervnih delova, svih vrsta ulja, pneumatika i prateće opreme.

Restoran „Grupa“
Prilikom otvaranja restorana „Grupa“, koji je sa radom počeo u maju prošle godine, dogodio se svima potreban, mali izlet u nepoznato. Vizija je bila da „kreiraju savremen hedonistički ambijent i ožive duh tradicije gastronomske ponude, kvaliteta usluge i protokolarnosti, baš kao što beše na dvoru Jevrema Obrenovića, kada se Evropa prvi put „doselila“ u Šabac u punoj raskoši balske kulture, građanskog okupljanja i manira“.

Prilikom otvaranja restorana „Grupa“Vizija je bila da „kreiraju savremen hedonistički ambijent i ožive duh tradicije gastronomske ponude, kvaliteta usluge i protokolarnosti, baš kao što beše na dvoru Jevrema Obrenovića, Foto: Sani Group


-Korporativno nasleđe restorana „Grupa“ temelji na vrednosnim principima porodične kompanije Sani Group, koja je regionalni lider u međunarodnom transportu i osnivač najvećeg lanca optika u Srbiji u sastavu poslovnog sistema Sani Optik. Restoran „Grupa“ otisnuo se u okean ugostiteljstva jedrima svetskog putnika, sladokusaca i putopisaca, objedinjujući ukuse od Mediterana do Dalekog istoka. Ipak, usidreni u domaćoj luci našeg grada, gostima prezentujemo i specijalitete domaće kuhinje u novom ruhu i vizuelnom doživljaju. Preneta su sva naša iskustva iz evropskih i svetskih prestonica ugostiteljstva, sve što smo doživeli pretočili smo u savremen ambijent i vrhunsku kuhinju- ističu u kompaniji.

Povodom jubileja, štampana je prigodna poštanska marka, simboličan poklon zaposlenima i poslovnim saradnicima, Foto: Sani Group


Sa više od 100 kamiona na svetskim putevima i centrima za vid i sluh u gotovo svim gradovima Srbije i Republike Srpske sa tradicijom dugom 70 godina, Sani Group u Šabac svaki dan donosi iskustva i znanja, slike sveta i regiona, obojene mirisima i ukusima pređenih kilometara.
D.D.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa