26. januar 2023.26. jan 2023.
A. Barać se istakao golovima na Turniru

A. Barać se istakao golovima na Turniru

VATERPOLO: EVRO KUP

Koji je rezultat?

Pitanje iz naslova postavljamo mi vama. Kada je važan meč u sredu u povoljnijoj ste pozciji, jer dok čitate tekst znate ishod koji bi mogli samo da nagađamo. Šalu na stranu, rezultat je na portalu Glasa Podrinja, no kako je ovo štampano izdanje, možemo da se nadamo da su vesti povoljne stigle sinoć iz Budimpešte, te da je rezultat takav da možemo 8. februara očekivati još jedan evropski spektakl na Gradskom bazenu.

N. Krug alternativa na poziciji centra


Mađarski klub je prvi favorit Evro kupa, Šabac najprijatnije iznenađenje, Vašaš može biti moćan i nepobediv, ali istovremeno su neke utakmice pokazale da ume pokleknuti ne prikrivši lošije strane. Jasno je ko je favorit, ali u sportu oni ne pobeđuju uvek. Kvalitet je na njihovoj strani, kao i pritisak.
Revanš je 8. februara na Gradskom bazenu u Šapcu. Ukoliko je rezultata takav da podgreva nadu, ne treba sumnjati u sjajnu atmosferu, pune tribine, postavljanje dodatne, no u svakom slučaju ko god dođe 8. februara, gledaće svoj omiljeni protiv vrhunskog evropskog kluba duge tradicije iz države gde vaterpolo ima poseban status kao sport.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa