2. februar 2023.2. feb 2023.
Foto: Šabačko pozorište

Foto: Šabačko pozorište

„Budite na stendbaju“ premijerno u Šabačkom pozorištu

Premijera predstave „Budite na stendbaju“ u režiji Slađane Kilibarde zakazana je za utorak, 7. februar, od 20 sati, u Šabačkom pozorištu.

U komadu igraju: Sonja Milojević, Aleksandra Ristić, Kristina Pajkić, Vladimir Milojević, Strahinja Barović i Dragan Petrović.

„Danas je poslovno okruženje nemilosrdno. Kombinacija rata i sporta. Da biste pronašli posao nije više dovoljno imati fakultetsku diplomu ili biti stručnjak u svojoj oblasti. Potrebno je da se dovijate, lažete i mažete, da pronalazite veze i vezice, da se pretvarate da ste glupi ili da se pravite pametni.

Sve je dozvoljeno jer cilj opravdava sredstva. Tabla je postavljena, figure su poređane, pravila su izložena, ali vi ste samo pion u toj partiji. Od vas se traži da pobedite, ali izgleda da je jedini put ka tome gubljenje poslednje trunke dostojanstva i čovečnosti. Da li ste spremni na to? Vi ste na potezu“, reči su Ariela Miloševića, koji sa Natalijom Matunović- Milošević, potpisuje tekst.

Ulaznice po ceni do 400 dinara mogu se kupiti na biletarnici, a radno vreme je od 11 do 13 i od 18 do 20 sati. Reprize su 10. i 23. februara.
D.D.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa