9. februar 2023.9. feb 2023.
Za pomoć malom Matiji
ALEKSANDAR PRODAJE MOTOR SA HUMANIM CILjEM

Za pomoć malom Matiji

Šapčanin Aleksandar Stanojlović prodaje motor za pomoć malom Matiji Zotoviću iz Smedereva. Matija je rođen 2021. godine sa brojnim anomalijama. Ima probleme sa srcem, mozgom, jetrom, plućima... i do sada je imao više intervencija kako bi mu koliko-toliko bio olakšan život, ali pred njim i njegovim roditeljima je još duga borba.

Aleksandar, koji je Šapčanima, a i celoj Srbiji, poznat po tome što je spasio na hiljade uličnih pasa, odlučio je da proda svoj Suzuki gsxr. Motor se nalazi u Šapcu i nakon uplate po dogovorenoj ceni novi vlasnik može preuzeti ključeve i motor.

-Svakog dana vidimo nove objave za pomoć deci. Motiv da im se pomogne nije potreban, mislim da niko od nas neće propasti ako se odrekne nečeg materijalnog. Matija je dete našeg klubskog druga i još jedan član MC Srba iz Smedereva će prodati svoj motor. Teško je na svakom uglu gledati nemoćne koji čekaju na nečiju pomoć. Kada institucije zakažu pojedinci moraju da reaguju. Igrom slučaja ja imam motor, ali svako na neki način može pomoći na neki način. Svako može da se odrekne jednog pakla cigareta, hamburgera ili odlaska na piće jednom mesečno i te pare uplatio nekom kome je neophodno. Apelujem na sve koji mogu da uplate bilo koji iznos za Matijino lečenje, kaže Aleksandar.

Žiro-račun za Matiju je: 160-5400101188660-24
M.M.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa