9. februar 2023.9. feb 2023.
Ekipno drugi
RVANjE: KUP SRBIJE

Ekipno drugi

U konkurenciji 102 takmičara iz 21 kluba na Kupu Srbije u rvanju za uzrast do 15 godina, nastupilo je deset rvača “Viteza” koji su osvojili pet medalja.

Najuspešniji je bio Arijan Alija, koji je u kategoriji do 75 kg osvojio zlatnu medalju dok je Matija Đurić do 38 kg osvojio srebrnu. Bronze su zavredneli Dušan Lukić do 75 kg, Kosta Marjanović do 62 kg i Petar Gavrić do 48 kg Aleksandar Damnjanović i Mihailo Gajić su izgubili borbe za treće mesto.

U ekipnoj konkurenciji prvo mesto je osvojio “Radnički” iz Sombora sa 135 bodova, drugi je bio “Vitez” sa 95 a treći somborski “Soko” sa 93 boda. Narednog vikenda se održava Prvenstvo Srbije za uzrast mlađih seniora do 23 godine.

Šabačko rvanje zaslužilo je tri značajna priznanja za uspehe ostvarene u 2022. godini. Mlada takmičarka Ivana Gajić proglašena je najboljom pionirkom u Srbiji i na području RSCS, odnosno prvom takmičarkom u kategoriji do 15 godina. Senior Momčilo Gajić osvojio je priznanje najboljeg rvača seniora u izboru Rvačkog saveza Centralne Srbije, a vredno priznanje najboljeg u izboru RSCS osvojio je i Marko Panović, nekada rvač u Vitezu, danas uspešni internacionalni sudija.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa