15. februar 2023.15. feb 2023.
Foto: TO opštine Vladimirci

Foto: TO opštine Vladimirci

TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE VLADIMIRCI

Etno ukras u centru varošice

Uz vremešno zdanje Konaka koje gnezdi čuvenu Glavu šećera i impresivnu zgradu Opštinske uprave u samom centru Opštine Vladimirci lagano se rađa etno ukras same varošice. Etno park kaže v.d. direktorka Opštinske turističke organizacije Sandra Jovišević o urađenom i namerama za ovu godinu:

„I s krajem prošle godine delimično je završen ovaj prostor tačnije grubi radovi, osmišljavanje bine i amfiteatra a nadalje slede radovi i na elektroinstalacijama za ozvučenje, reparacija postojećih objekata da u potpunosti zablista ovaj kutak za puni doživljaj lepote ovih prostora. Biće to po završetku radova mesto za okupljanje uz letnju pozornicu, od petrovdanskih dana do svega što nudi prirodni amfiteatar gde će biti i pozorišnih predstava, mesta za nastup folklornih ansambala, promocija knjiga, što će opet obogatiti turističku ponudu naše opštine. Namera je da i vremešna kuća bude info centar sa suvenirnicom a u toku su konkursi za tu namenu. Biće tu i kafe poslastičarnica, naravno prigodna etno stilu koji prija svima, zadovoljna je Joviševićeva.

Već u ove zimske dane uređena staza i oformljeni amfiteatar kutak su za šetnju i uživanje u krajoliku same varošice Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa