15. februar 2023.15. feb 2023.
„Tea sisterke: Koncert od srca“ u prodaji

„Tea sisterke: Koncert od srca“ u prodaji

Muzički spektakl na Ostrvu kitova
Tea sisterke obožavaju da putuju, ali još više vole da rešavaju komplikovane zagonetke, istražuju misteriozne slučajeve i pomažu drugima u nevolji. One su spremne da pomere planine kako bi ostvarile svoj cilj. U novoj avanturi Tea sisterke: Koncert od srca saznaćete zašto su organizovale jedan baš super muzički događaj.

Niki dolazi iz Australije i obožava avanture na otvorenom. Francuskinja Kolet je veoma lepa i ponosna je na svoj izgled; uvek je otvorena za nove ideje. Paulina je Peruanka i vrlo je vešta s računarima. Pamela je poreklom iz Tanzanije i toliko voli da jede picu da bi je rado jela ceo dan. Violeta dolazi iz Kine. Voli klasičnu muziku i sanja da postane violinistkinja.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu: Tea sisterke: Koncert od srca


Nerazdvojne drugarice vole da čitaju priče o Petru Panu, Pinokiju i druge neobične avanture. Zato su odlučile da pomognu u opremanju dečje biblioteke, jer Klubu čitalaca nedostaju prostorije. Pet prijateljica pronaći će savršen način da prikupe sredstva: organizovaće veliki koncert na koledžu Mišford.

Bilo je mnogo nastupa, ali sa najvećim nestrpljenjem čekao se koncert Violetinog džez benda!
Tea Stilton je uvek spremna da pođe na avanturistička putovanja, sa kojih se vraća sa senzacionalnim člancima i fotografijama. Sestra Džeronima Stiltona i specijalni dopisnik Mišjih novosti sprijateljila se na prestižnom koledžu Mišford sa pet posebnih devojaka, i tako su nastale Tea sisterke!

Tea sisterke: Koncert od srca potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa