2. mart 2023.2. mar 2023.
Tekuća pitanja i pomoć socijalno ugroženim
Opština Vladimirci, četvrta redovna sednica opštinskog veća

Tekuća pitanja i pomoć socijalno ugroženim

Brojni su bili zahtevi za pomoć nevoljnicima i pozitivno rešeni a pojedini vraćeni Centru za socijalni rad na dopunu
Četvrta redovna sednica obilovala je tekućim pitanjima ali i brojnim rešenjima pravog paketa pomoći socijalno ugroženima. U obimnom dnevnom redu utvrđen je predlog odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta opštine Vladimirci, potom predlog odluke o pristupanju izradi plana razvoja opštine ,predlog odluke o izmeni odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine, utvrđen predlog odluke o obrazovanju saveta za zdravlje opštine .

Predsedavajući i čelni čovek opštine Goran Zarić je izrazio zadovolljstvo tokom rada:
Uz redovne obaveze da ispoštujemo i obaveze prema državi ali i priteknemo u pomoć onima kojima je najpotrebnija, konstruktivno smo rešili sve, nadam ze na zadovoljstvo svih . Uvek, to moram istaći, u ramu budžeta koji je bio i ostao limit za naš rad. Članovima veća zahvalnost za konstruktivno učešće u radu četvrte redovne sednice veća opštine Vladimirci, veli Zarić .


Sledeće na redu je bilo razmatranje zahteva sportskog saveza i fudbalskog saveza za finansiranje zamene stolarije u prostorijama i odobreno da bi se potom usvojio i predlog zakljuka o usvajanju izveštaja o radu predsednika opštine za 2022 godinu .



Brojni su bili zahtevi za pomoć nevoljnicima i pozitivno rešeni a pojedini vraćeni Centru za socijalni rad na dopunu .

U dopuni dnevnog reda izjasnilo se veće o zahtevu Doma zdravlja za plaćanja putnih troškova lekarima na specijalizaciji i negativno rešeno, a po molbi pozitivno rešen zahtev za pomoć Milanki Stanisavljević koja živi sa troje male dece, te kupovina dva automobila za potrebe policije ali će vlasnik biti opština i koristiti ih u vanrednim situacijama.Sve je zaključeno dodatnim zahtevima za pomoć ali i redovnim pitanjima i predlozima.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa