9. mart 2023.9. mar 2023.
Krv dalo 34 humanih
CRVENI KRST OPŠTINE VLADIMIRCI, ODAZVALO SE 46 DAVALACA KRVI

Krv dalo 34 humanih

Ispred prelepog zdanja „Lovac“ Lovačkog udruženja „Fazan“ u Vladimircima održana je redovna akcija dobrovoljnih davalaca krvi. Crveni krst je bio domaćin koji se već prepoznaje na mapi humanosti kako organizacijom tako i poimanjem same akcije. Kapa dole za učešće u ovom danu vrednog tima Crvenog krsta koji je kao svaki dobri domaćin brinuo da sve protekne na zadovoljstvo svih, pre svih dobrovoljnih davalaca krvi.

I ovaj put bili su na visini zadatka, odazvalo se 46 dobrovoljnih davalaca a tečnost života dalo njih 34. Prijatan ambijent dao je priliku da se i praktično ukaže na značaj dobrovoljnog davanja krvi i pozovu svi koji to mogu, jer nečije malo nekome može spasiti život.

Uz besprekornu organizaciju vredno je istaći i pojedince koji su se pobrinuli da sve bude pod konac i u ime Lovačkog udruženja „Fazan“, restorana „Lovac“ i Vesna i Dejan, opet prepoznatljivi po gostoprimstvu.

Transfuziomobil Instituta za transfuziju krvi Srbije i tim onih koji brinu da se tečnost života skupi uvek na korak do davalaca krvi zavređuju poštovanje, jer krv je lek za koji nema zamene. I Lokalna samouprava Opštine Vladimirci pokazala je koliko joj znače ove akcije prisustvom načelnice Opštinske uprave Slavice Mirković. Sledeća akcija je u aprilu takođe u Vladimircima.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa