9. mart 2023.9. mar 2023.
I. Cvetinović i T. Kojić u duelu protiv Vojvodine

I. Cvetinović i T. Kojić u duelu protiv Vojvodine

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Šapčanke u Novom Sadu

Važan duel istovremeno u plej of borbi i distanci od opasne zone. U Šapčcu Medicnar prekinuo naugodnu tradiciju. Iskustvo na strani domaćih. Oba tima mogu i do plej ofa
Medicinar je nakon sjajnog niza imao tri teška meča i tri poraza u dva sueprligaška, odnosno jednom Kup duelu, te je pauza, osim za fizički oporavak dobrodošla i za psihološki restart, jer slede važne utakmice. Upravo prvi naredni rival je iz kategorije kvalitetnih, no pobedivih, što je pokazao i duel u Šapcu. Vojvodina je takmac Šapčanki u predstojećem kolu.

Novosađanke su favoriti iz senke za plej of. U hali „Zorka“ je Medicinar prekinuo nezgodan niz rezultata protiv njih, a meč u Novom Sadu je nova priča i pobednik ovog duela realno ostaje u plej of trci. Bekovska linija je najjači deo tima: Lazić, Golušin, Mijailović, Todorovski, uz odlično krilo Čaušić i golmana Anu Bulatović.

-Značio nam je ovaj predah i nadam se da smo iz prethodnioh poraza uočili svoje greške i da će to pokazati utakmica u Novom Sadu. Vojvodina je odličan tim, dueli protiv njih su uvek neizvesni i naša želja je da se nadigravamo i iskoristimo svoje prilike – istakla je prvoligašica.

Jagodina, Bekament i svakako Železničar koji orijentisan samo na Super ligu iskazuje snagu, praktično su sigurni u plej ofu, a još jedno mesto je otvoreno. Pet ekipa može do njega. Nakon Vojvodine Medicinar dočekuje Radnički u jednako bitnom duelu za rasplet.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa