9. mart 2023.9. mar 2023.
Počeli pobedom: RK Vitez (foto: RK Vitez)

Počeli pobedom: RK Vitez (foto: RK Vitez)

RVANjE: SUPER LIGA

Silni „vitezovi“

Rvači Viteza novu superligašku sezonu počeli su pobedom. Šapčani su u dvorani “Zorka” savladali Novi Sad 6:2. U prvom kolu viđena je dominacija domaćih, a čak pet od osam mečeva odlučeno je u prvoj rundi.

U odličnim borbama pobede za “Vitez” su ostvarili Milan Tolić do 60 kg savladavši Zeljkovića, potom Uglješa Gajić Simića tušem u kategoriji do 67, Momčilo Gajić do 72 takođe tušem u prvoj rundi savladava Gnipa, Nemanja Gligorić je savladao Vukovića među borcima do 82 kg, a Ivan Gladović slavi protiv Orlića (do 87 kg). Poslednji poen Vitezu doneo je Marko Savić u meču protiv Miočinovića (do 97 kg). Slavio je tušem u prvoj rundi. Poraženi su Teodosijević od Stojčića (do 82 kg), odnosno Čikarić od Pavlovića (do 130 kg).

U drugom kolu, 18. marta, Vitez gostuje Radničkom u Kragujevcu. Prema novim propozicijama, Vitez nastupa u mini ligi od šest ekipa. Prva dva tima nakon pet kola nastavljaju takmičenje sa četiri najbolje prethodne sezone, dok preostale četiri rvu ponovo po jednokružnom bod sistemu u ligi za opstanak.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa