16. mart 2023.16. mar 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Predstava Ustanove „Dom za smeštaj odraslih lica Kulina“

Skinimo maske, pokažimo ljubav

Predstava je izvedena pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Beograd, u organizaciji Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Šabac i Gradske uprave grada Šapca
U Kulturnom centru u Šapcu izvedena je predstava Ustanove „Dom za smeštaj odraslih lica Kulina“ iz Kuline kod Aleksinca pod nazivom “Skinimo maske pokažimo ljubav”.

-Moram da pohvalim sve lokalne samuprave koje su podržale predstavu koja je humanitarnog karaktera. Važno je da pokažemo humanost i podršku u ovim vremenima. Suština je da smo svi isti i jednaki - rekao je pomoćnik ministarke poljoprivrede Aleksandar Bogićević.

Aleksandar Bogićević, Foto: "Glas Podrinja"


Predstava je pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Beograd, u organizaciji Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Šabac i Gradske uprave grada Šapca.

Foto: Glas Podrinja


-Želim takođe da istaknem da Grad Šabac čini značajne korake kada je u pitanju briga o osetljivim društvenim grupama. Gradskim odlukama obezbeđeno je 6 prava i 12 usluga socijalne zaštite. Grad Šabac je za socijalnu zaštitu iz budžeta za 2023. godinu izdvojio 323 miliona dinara, što je uz namenske transfere u socijalnoj zaštiti koje grad dobija od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja značajno izdvajanje za ovu oblast. Poslednjih godina, trudimo se da u što većoj meri samostalno ili uz podršku nadležnih ministarstava obezbedimo iste uslove za sve naše sugrađane. Politika grada jeste, da svi treba da osete da su jednaki članovi ovog društva i da brinemo o njima - naglasio je zamenik gradonačelnika Šapca Blaža Knežević.

Blaža Knežević, Foto: "Glas Podrinja"


Predstava je imala i humanitarni karakter, te su prikupljena sredstva prilikom izvedbe u Šapcu namenjena za Dom za smeštaj odraslih lica Kulina.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa