23. mart 2023.23. mar 2023.
Pažljivkova smotra u Vladimircima
OPŠTINA VLADIMIRCI: ODRŽANO TAKMIČENjE NAJMLAĐIH U POZNAVANjU SAOBRAĆAJA

Pažljivkova smotra u Vladimircima

U prostorijama Posavotamnavske srednje škole, tačnije u Domu učenika, predškolci i osnovci su učestvovali u takmičenju u organizaciji Agencije za bezbednost u saobraćaju Srbije uz pomoć Saveta za bezbednost Opštine Vladimirci. Najmlađi, njih 52 podeljeni u ekipe, predškolske ustanove „Suncokreti“ i prvi i drugi razred osnovnih škola „Žika Popović“ iz Vladimiraca i „Jovan Cvijić“ iz Debrca.

Kroz realizaciju svake od faza deca su pokazala zavidno znanje u poznavanju pravila za bezbedno učešće u saobraćaju. Upravo to je i bio cilj projekta, da se podigne svest o bezbednosti u saobraćaju i to baš za najmlađe učesnike u saobraćaju. Kroz sve faze ovog projekta učešće je uzelo preko stotinu najmlađih predškolaca i osnovaca sa teritorije Opštine Vladimirci.

Vredno je istaći rezultate u kategoriji predškolaca učestvovalo je pet ekipa sa dvadesetoro dece a najbolja je bila ekipa predškolske ustanove „Suncokreti“ iz Debrca. U kategoriji prvaka najbolja je bila ekipa I-1 osnovne škole „Žika Popović“ iz Vladimiraca a među školarcima drugog razreda najbolji su bili članovi II-14 iz iste škole.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa