30. mart 2023.30. mar 2023.
Cilj sve bliži: OKK Šabac (foto: Lj. M.)

Cilj sve bliži: OKK Šabac (foto: Lj. M.)

KOŠARKA: DRL ZAPAD PLEJ OF

Dva koraka do cilja

Seniori Omladinskog košarkaškog kluba „Šabac“, čini se, broje sitno do velikog cilja, ali i te dodatne korake treba napraviti. Pobedom protiv Morave, predvođeni fenomenalnim Bajićem, napravili su prvi korak ka Prvoj regionalnoj ligi, pokazali psihološku snagu vrativši se posle pada u trećem periodu i sada putuju u Čačak, košarkaški grad u pokušaju da protiv domaće Mladosti naprave možda i ključni korak ka povratku u Prvu regionalnu ligu nakon šest godina.

-To će biti duel iskusne ekipe kakava smo mi i izuzetne mlade ekipe iz jake košakraške škole kakvu ima Mladost. Naš cilj je pobeda i od starta želimo u viši rang, dok to ne osiguramo ne želimo da slavimo. Nadamo se da bi nakon pobede u Čačku mogli pred našim navijačima da imamo meč loptu 8. aprila – rekao je trener Šapčana Stojadin Marković.

OKK Šabac – Morava 85:68
OKK ŠABAC: Mraović 4, Jovanović 4, Milutinović, Radovanović 6, Buljubašić 6, Gavrilović 6, Bajić 41, Đ. Petrović 8, Pavlović, Grković, L. Petrović 8, Ivanović 2.


OKK Šabac prvog aprilskog vikenda gostuje u Čačku Mladosti, potom dočekuje sedam dana kasnije istu ekipu na svom parketu, dok u poslednjem kolu igra u Zablaću protiv Morave. Samo prvi prolazi u Prvu regionalnu ligu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa