13. april 2023.13. apr 2023.
Jovani samo nebo granica
OPŠTINA VLADIMIRCI: POSAVOTAMNAVSKA SREDNjA ŠKOLA SA DOMOM UČENIKA

Jovani samo nebo granica

Na 19.Republičkom takmičenju Ugostiteljsko-turističkih škola za profile kuvar, konobar, poslastičar, Posavotamnavska srednja škola sa Domom učenika je osvojila prvo mesto u konkurenciji konobara. Takmičenje je održano u Beogradu u hotelu Palas gde je Jovana Marić osvojila čak 99 od mogućih 100 bodova i šampionski demonstrirala svoje umeće sa 40 teoretskih i čak 59 praktičnih bodova:

„ Lepo je kada se ljubav ka zanimanju i uporan rad kruniše ovakvim uspehom. Ovo delim sa svojim drugarima, profesorima, direktorkom i naravno darujem svojim Vladimircima, uz nadu da ću zašto da ne, imati samo kao prvi stepenik u napredovanju u struci, veli republička šampionka.
Mentor Dragan Obrenović blista od sreće:

„ Besprekorno dete, veliki borac i nestvarni talenat, ide stazom kojoj je samo nebo granica. Izborila je i upis na dalje školovanje, pa se možemo u dogledno vreme dičiti i budućim menadžerom a iznad svega stoji rad, rad i samo rad, volja i talenat i samouverenost što me čini ponosnim da imam takvog učenika i to u školi iz Vladimiraca koja naprosto žanje medalje na ovakvim takmičenjima, dodaje mentor šampionke.



Škola se opet ponosi svojim učenicima gde je Jovana pravi dragulj, dodaje v.d. direktorica Dušica Njagojević:

„ Mi se trudimo da optimalno obrazujemo potrebne kadrove i tako opravdamo ugled koji imamo. Mala smo sredina ali i magnet za učenike okolnih gradova i opština pa uz čestitke Jovani eto Vladimirce ispisujemo najsvetlijim bojama.

A za kraj samo konstatacija da male sredine kao po pravilu iznedre velike talente i sposobne ljude.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa