13. april 2023.13. apr 2023.
Modna  reporterka
Tea Stilton:

Modna reporterka

Urednica modnog časopisa Mišvog gostovala je na Mišfordu i držala predavanja o modnom novinarstvu! A mi jedva čekamo da otkrijemo sve tajne tog posla!

Dobro došli na prestižni koledž Mišford, na kojem zajedno borave deca iz celog sveta! Časovi, sportska takmičenja, iskrena drugarstva, male ljubavi – svaki dan na Mišfordu je pun iznenađenja… Na hodnicima koledža može se sresti pet devojaka povezanih snažnim prijateljstvom: to su Tea sisterke. A ovo su njihove avanture, snovi i osećanja!

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku! Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na preko 50 jezika, a prodate su u preko 175 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš.“ Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i uotpunjuju zajedničke avanture.

• Duhovite priče iz života Tea sisterki, koje pripoveda Tea Stilton
• Knjiga je deo edicije Tea sisterke – Život na koledžu
• Tea Stilton je sestra Džeronima Stiltona
• Serijal Tea sisterke prati pustolovine pet drugarica sa koledža na kom predaje Tea Stilton

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa