9. februar 2012.9. feb 2012.
KOCELjEVA

FISKULTURNE SALE U MALIM ŠKOLAMA

Kako je projektom predviđeno, fiskulturna sala bi bila poseban objekat u školskom dvorištu, sa jednim terenom, koji bi mogao da služi za odbojku i košarku.
Sala bi bila univerzalne namene, služila bi i za potrebe sela, jer Dom kulture u Donjem Crniljevu se urušava.
Na proslavi Savindana u školi u Donjem Crniljevu zamenik predsednika opštine Koceljeva Milutin Cvejić i vlasnik Građevinskog društva „Knez“ Dragan Knežević predali su projekat fiskulturne sale rukovodiocu škole.
U svom obraćanju povodom ovog događaja zamenik predsednika opštine g-din Milutin Cvejić, inače bivši učenik ove škole i živitelj Donjeg Crniljeva je izrazio nadu da će nadležna ministarstva i opština Koceljeva naći snage da realizuju ovaj projekat i obećao da će mu u narednom radu fiskulturna sala u ovoj školi biti prioritet...
„Izrada projekta je tek mogućnost da počnemo da razmišljamo o sredstvima za salu koja će i našoj deci omogućiti najsavremeniju nastavu fizičkog vaspitanja. Gest g-dina Kneževića vredan je divljenja i nadam se da neće ostati usamljen. On je dokaz da je i u vremenima krize moguća briga o mladima i dobročinstvo“, rekao je između ostalog Cvejić.
Građani Donjeg Crniljeva ovo shvataju kao početak velikog poduhvata koji će njihovu decu staviti u ravnopravan položaj sa vršnjacima iz razvijenih sredina koji će omogućiti savremenu nastavu i otkrivanje talenata i iz ove sredine.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa