27. april 2023.27. apr 2023.
Jun ispunjen događajima
FUDBAL: SU „DELKE FUDBAL“

Jun ispunjen događajima

Sportsko udruženje „Delke fudbal“ planira da tokom juna organizuje nekoliko revijalnih sportskih događaja humanitarnog i edukativnog karaktera. Asovi Mačve i Asovi Kolubare (područja ovih okruga) trebalo bi da budu 12. juna takmaci u prijateljskom meču. Šest dana ranije će snage odmeriti Asovi Mačve i Asovi Srbije. Pre ove utakmice planiran je i edukativni program za trenere, sudije i sportske novinare.

U junu su planirane Revije fudbala, tradicionalni događaji kojer SU „Delke fudbal“ organizuje. Igrači, amateri od 18 do 23 godine nastupaju 17. juna na događaju posvećenom Dušanu Trbojeviću Trbi, nekadašnjem fudbaleru i treneru mlađih kategorija Partizana. Organizator očekuje mnogo gostiju i prijatelja pokojnog sportskog stručnjaka. Krajem juna je u planu dvodnevni kamp.
Od ove godine „Delke fudbal“ nije korisnik sredstava opštine Bogatić i sve organizuje uz pomoć prijatelja i donatora.



-Od jeseni su u planu događaji proslave pet godina rada Udruženja, u septembru i novembru, te će kraj godine biti verovatno i tačka na rad Udruženja. Nismo korisnici sredstava Opštine Bogatić, tako smo odlučili, te pozivam prijatelje da pomognu kako bi planirano i realizovali – ističe Miodrag Delić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa