9. februar 2012.9. feb 2012.
UJEDINjENI REGIONI SRBIJE

UJEDINjENI REGIONI SRBIJE

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić predstavio šabačkim privrednicima ekonomsku platformu.
U prisustvu više od 60 privrednika iz Šapca predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić predstavio je u petak, 3. februara, ekonomsku platformu Ujedinjenih regiona Srbije.
- Za razliku od drugih stranaka, mi smo napravili ekonomsku platformu, koju ćemo dorađivati, na osnovu sugestija privrednika. Ekonomska platforma URS- a ima tri stuba: smanjenje birokratije i ukidanje nepotrebnih procedura, poresku reformu i podršku malim i srednjim preduzećima, i intenzivniji i ravnomeran razvoj saobraćajne infrastrukture - istakao je Dinkić.
Privrednici su pozitivno ocenili osnovne smernice ekonomske platforme URS-a i pokazali interesovanje za predložene mere. Oni su i izneli probleme sa kojima se suočavaju, kao i predloge na koji način bi oni, po njihovom mišljenju, mogli da se reše.
Program „ Ujedinjeni za poljoprivredu“, čiji je koautor, Ivana Dulić Marković predstavila je u Lipolistu, u prisustvu predsednika URS- a Mlađana Dinkića, predsednika Gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije Šabac Nemanja Pajića, Milutina Stojinovića, regionalnog koordinatora Tima za poljoprivredu URS-a i velikog broja poljoprivrednika.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa