18. maj 2023.18. maj 2023.
Saradnja između nekadašnje Zorke,  sada Eliksira i Metaloplastike je  prirodna. To su simboli Šapca i  brendovi koji su prepoznati, ne samo na evropskom, nego i na svetskom nivou, Foto: "Glas Podrinja"

Saradnja između nekadašnje Zorke, sada Eliksira i Metaloplastike je prirodna. To su simboli Šapca i brendovi koji su prepoznati, ne samo na evropskom, nego i na svetskom nivou, Foto: "Glas Podrinja"

ELIKSIR ZORKA I RK METALOPLASTIKA POTPISALI UGOVOR O SPONZORSTVU

Nastavak uspešne saradnje

„Od početka naše saradnje postigli smo mnogo zajedničkih uspeha“ rekao je predsednik RK Metaloplastika Branislav Đurković. „Saradnja između nekadašnje Zorke, sada Eliksira i Metaloplastike je prirodna. To su simboli Šapca i brendovi koji su prepoznati“ rekao je direktor Elikisr Zorke, Stefan Komazec
Eliksir Zorka biće i sledeće sezone sponzor Rukometnog kluba Metaloplastika. Ugovor o sponzorstvu i nastavku saradnje potpisan je u okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja Hemijske industrije Zorka Šabac.

Ugovor o sponzorstvu i nastavku saradnje potpisan je u okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja
Hemijske industrije Zorka Šabac, Foto: "Glas Podrinja"


-Ovo je veliki dan za klub. Daje nam dodatni motiv da istrajemo u svojoj borbi u ostvarivanju sportskih ciljeva. Velika je čast i zadovoljstvo što je jedna firma svetskog renomea u RK Metaloplastika prepoznala iskrenog sportskog prijatelja koji se trudi da opravda sve što su oni uložili u nas. Od početka naše saradnje postigli smo mnogo zajedničkih uspeha. Prvi put u istoriji kluba, pod imenom Metaloplastika Eliksir, smo osvojili Super kup, učestvujemo na evropskom prvenstvu u EHF kupu, nastavljamo borbu za tutulu prvaka države. Velika stvar za nas su deca koja su budućnost kluba. Sve tri naše mlađe selekcije nastvljaju borbu za šampiona države, dve generacije su prvaci regiona, rekao je predsednik RK Metaloplastika Branislav Đurković i zahvalio Stanku Popoviću, vlasniku Eliksira i svim zaposlenim u kompaniji Eliksir na bezrezernoj podršci u ostvarivanju sportskih rezultata.

Eliksir za primer drugima
-Eliksir treba da bude primer za druge kompanije u Šapcu kako se odnosi prema sportu i kako se podržava jedan vrhunski klub. Ukoliko bi još kompanija sledilo primer Eliksira mogli bismo još jače da se upustimo u borbu za titulu. Neki od klubova protiv kojih igramo su od nas znatno finansijski moćniji, a mi to moramo da nadomešćujemo borbenošću, voljom i improvizacijama, rekao je Vladan Matić trener RK Metaloplastika Eliksir.


Igrači i stručni štab Metaloplastike imali su priliku da u krugu kompanije pogledaju izložbu posvećenu istorijatu HI Zorka Šabac, kustosa Branislava Stankovića. Obišli su i fabrički kompleks, a master hemičar Nataša Todorov, menadžer održivog razvoja, održala im je i prezentaciju Eliksir Zorka - održiva rešenja za budućnost.

Foto: "Glas Podrinja"


-Veliko nam je zadovoljstvo što produžavamo saradnju koju smo prošle godine započeli. Izuzetno smo zadovoljni tom saradnjom i to je osnovni razlog zašto je nastavljamo. Saradnja između nekadašnje Zorke, sada Eliksira i Metaloplastike je prirodna. To su simboli Šapca i brendovi koji su prepoznati, ne samo na evropskom, nego i na svetskom nivou. Mi se kao firma nalazimo u uzlaznoj putanji. Kao Eliksir Grupa imamo tri divizije, više od 1.800 zaposlenih, od čega je u Šapcu 600. Imamo petogodišnji investicioni ciklus od 250 miliona evra. Isto tako i Metaloplastika Eliksir ide uzlaznom putanjom sportskim rezultatima, ali i organizacionim razvojem, sve većim brojem dece u klubu i publike u Hali. Ponosni smo na njihove rezultate, rekao je Stefan Komazec direktor Eliksir Zorke i najavio da će otvoriti svoja vrata za građane u narednom periodu.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa