18. maj 2023.18. maj 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

MOTO SKUP MUTO KLUBA ČIVIJA 26. I 27. MAJA NA ŠABAČKOM HIPODROMU

Tradicionalno dobar provod

Prvog dana skupa, u petak, od 20.00 časova nastupaju Supermensi, zatim Đorđe David i Ivana Negativ, a veče će se završiti svirkom zrenjaninskog benda Zelen Patak, koji izvodi irsku muziku. Drugog dana, u subotu, defile motorima kroz grad počinje u 18.00 časova sa Hipodroma. Muzički program počinje predigrom od 20.00 časova, a od 22.00 časa nastupa Alen Islamović
Moto skup u organizaciji Moto kluba Čivija održaće se 26. i 27. maja, 18. put. Lokacija je stara – Šabački hipodrom.

Skup koji je godinama jedan od najboljih u regionu, a odlukom Mota-asocijacije Srbije više puta proglašavan i zvanično najboljim u Srbiji, ponudiće Šapčanima ponovo dobre rok koncerte, a svi ljubitelji motora moći će da uživaju u defileu dvotočkaša kroz grad.

-Prvog dana skupa, u petak, od 20.00 časova nastupaju Supermensi, zatim Đorđe David i Ivana Negativ, a veče će se završiti svirkom zrenjaninskog benda Zelen Patak, koji izvodi irsku muziku. Drugog dana, u subotu, defile motorima kroz grad počinje u 18.00 časova sa Hipodroma. Muzički program počinje predigrom od 20.00 časova, a od 22.00 časa nastupa Alen Islamović. Svi gosti će u petak i subotu imati besplatan ručak.

Moto skup u organizaciji Moto kluba Čivija održaće se 26. i 27. maja, 18. put. Lokacija je stara –
Šabački hipodrom


-Najavili su nam se gosti iz svih bivših jugoslovenskih republika, Bugarske, iz više gradova u Austriji i Nemačkoj. Očekujemo da za dva dana kroz kapije Hipodroma prođe više od 1.000 motora i više hiljada posetilaca koji će doći na koncerte, navodi Dragan Antonić iz MK Čivija.

Kamp za goste je organizovan u okviru Hipodroma. Organizatori će, kao i svaki put, učiniti sve da skup protekne bez ijednog incidenta, kao što je bio slučaj i svih prethodnih godina.

Čivija ove godine već ugostila inostrane motocikliste
MK Čivija se ove godine već pokazala kao dobar domaćin. Poslednjeg vikenda u aprilu organizovali su Evropsko otvaranje moto sezone, kada su ugostili više od 60 motociklista iz Hamburga, Minhena, Bišeshofena, Štutgatra, Graca, Travnika, Zagreba, Sarajeva. Gosti su tokom dva dana mogli da vide najznačajnije što Šabac nudi, ali i prirodne lepote ovog dela zapadne Srbije.


-Kao i svake godine, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizovaćemo akciju gde ćemo apelovati na sve učesnike skupa da se pridržavaju pravila i propisa u saobraćaju, da koriste zaštitnu opremu i da nikada ne sedaju na motor pod dejstvom alkohola. Takođe, apelovaćemo još jednom na sve vozače automobila i drugih vozila da više pažnje obrate na motocikliste, kaže Antonić.

Organizatori se zahvaljuju Gradu Šapcu i Turističkoj organizaciji Grada Šapca na pomoći bez koje skup ne bi mogao da bude na istom nivou na kom je svih ovih godina.

Ulaznice za motocikliste su 500 dinara za oba dana, a za goste na koncertu 300 dinara po danu.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa