18. maj 2023.18. maj 2023.
Tradicija Mačve obavezuje do kraja, Foto: "Glas Podrinja"

Tradicija Mačve obavezuje do kraja, Foto: "Glas Podrinja"

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE – PLEJ AUT

Na ispitu karakter

Mora uvek Mačva da teži osvajanju tri boda. Karakter ekipe za sledeću sezonu se gradi sada. Nema opuštanja i nediscipline
Više ni matematika ne može Mačvu elminisati iz Prve lige, te su preostala dva kola prilika da se igrači lagano pripremaju za narednu sezonu i da se kristališu mogućnosti fudbalera i pre početka priprema. Mačva je protiv Metalca i izgubila dva i osvojila bod, a Trajal (subota, 19:00) je prilika za lep oproštaj od domaće publike. Šabački klub motiv traži u borbi za vrh plej auta, dok gosti samo pobedom, uz poraz Metalca čuvaju neke šanse za opstanak. Na prvi pogled Trajal ima veći motiv.

Mačva – Metalac (GM) 1:1 (1:0)
Stadion Mačve. Gledalaca: 600. Gl. sudija: Al. Lukić (Valjevo); pomoćnici: Tubić (Kragujevac) i Čotrić (Loznica). Strelci: Ristić u 28. za Mačvu; Maksimović u 50. za Metalac. Žutu kartoni: Panić i Pejović (Mačva); Vujčić, Stević, Škorić i Stanojević (Metalac).
MAČVA: Samurović, Popović, Jevtić, Ristivojević (Bašić), Savković, Belić, Vraštanović, Novaković (Jovović), Ristić (Panić), Radunović, Pejović.


-Mi već sada moramo da mislimo o narednoj sezoni i da momci koji igraju budu svesni da glad za pobedom mora konstantno da postoji, nema opuštanja i nediscipline. Ovo je veliki klub, igrači su profesionalci i moraju da i u rezultatski manje važnim utakmicama igraju s karakterom i željom. Na tome ću insistirati do kraja. cilj je šest bodova – rekao je trener Mačve Ivan Kurtušić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa