25. maj 2023.25. maj 2023.
Jedan od najboljih u ekipi: A. Popović (Mačva)

Jedan od najboljih u ekipi: A. Popović (Mačva)

FUDBAL: PLEJ AUT PRVE LIGE

Stari rival za lep kraj

Utakmica u Užicu neće imati poseban takmiačrski naboj osim eventualno borbe za nezvanično zvanje pobednika plej auta. Ipak, u pitanju su stari rivali koji dele iste klupske boje, decenije međusobnih mečeva u razlčičitim rangovima, te je prilika da pokažu mnogo bez opterećanja konačnim ishodom. Ponovo su u istom rangu nakon šest godina.

Mačva – Trajal 2:1 (0:1)
Stadion Mačve. Gledalaca: 600. Gl. sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica); pomoćnici: Novaković (Guča) i Đurić (Ub). Strelci: Popović u 50. i Branković u 66. minutu za Mačvu; Krstić u 25. za Trajal. Žuti kartoni: Novaković (Mačva); Stojanović i Jović (Trajal).
MAČVA: Samurović, Popović, Jevtić, Jovović, Savković, Belić (Pavić), Vraštanović, Novaković (Stanković), Ristić (Stevanović), Radunović (Nešković), Branković (Đorđić).


Mačva je preokrenula protiv Trajala u poslednjem odigranom kolu, nastupili su neki vrlo mladi igrači, Užičani su remizirali u Beogradu. U ovoj sezoni Mačva nije pobedila Slobodu. Užičani su bili bolji u 2. kolu 2:1, dok je u Šapcu jesenas meč završen bez pobednika i golova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa