25. maj 2023.25. maj 2023.
Bokseri Mačve i treneri (foto: BK Mačva fb))

Bokseri Mačve i treneri (foto: BK Mačva fb))

BOKS: BK MAČVA

Tri pobede, dva trofeja

Bokseri šabačke Mačve ostvarili su tri pobede u 4. kolu Regionalne lige Vojvodine, a dvojica od pobednika su svojim nastupima zaslužili priznanje žirija i trofeje za najbolje u svojim uzrasnim kategorijama.

Regionalna liga
Ovdašnji bokseri su boksovali dobro i u novom kolu Regionalne lige. Član Mačve Semiz Aličić, koji u ovom takmičenju nastupa za Loznicu, savladao je u kategoriji do 67 kg Bojana Zečevića (Slavija Sarajevo) jednoglasnom odlukom sudija 5:0, dok je Igor Rogić, bokser Partizana, a u RL predstavnik Novog Pazara (do 71 kg) pobedio Alima Nusufija (Vardar) 4:1.


Najbolji pionir kola organizovanog u Loznici je Stefan Kolosovski koji je u svom duelu pobedio Sebastijana Jovanovića iz BK Šabac prekidom u prvoj rundi. Među kadetima Mačva je imala polovičan učinak. Kristijan Karanović je poražen od Pavla Popovića iz ekipe Vukova, dok je Ognjen Todorović pokazao više od Mateje Perge (Vojvodina). Najbolji senior vikenda bio je bokser Mačve Dušan Maksimović, što je zaslužio odličnim nastupom protiv Radomira Protića, člana ekipe Bečej.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa