1. jun 2023.1. jun 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

DRUGI TRKAČKI DAN NA ŠABAČKOM HIPODROMU

Quick Angel pobednik je „Šabačkog trajal stejksa“

Quick Angel pobednik je „Šabačkog trajal stejksa“, trke dana drugog trkačkog dana na Šabačkom hipodromu. Milan Konkolj bio je u sedlu pobedničkog grla koje je u vlasništvu Branislava Rakića. Waldlaufer braće Vatić, sa džokejom Darkom Ljubomirovićem bio je drugi. Treće mesto zauzeo je Fiery Bond Milosava Lazića sa Ištvanom Kozmom u sedlu. Sva tri prvoplasirana grla trenira Tamara Šendeković. Četvrti je bio Princ, vlasnika Ivana Subotić, sa džokejom Tikom Vujkovićem, a trener mu je Živanović.

Pored ove održano je još šest trka. Ovoga puta, posetioce i organizatore poslužilo je lepo vreme.
Prva trka bila je „Bombonica“ na 1.100 metara, za dvogoda grla bez pobede. Prva je kroz cilj prošla Imperia, a bila je to i prva pobeda za džokeja Milana Konkolja ovog dana. Vlasnik pobedničkog grla je Radiša Ćosić, a trener je Lukić. Drugi je kroz cilj prošao Big Jazz, sa Kristijanom Mustafićem u sedlu, vlasnika Miloša i Janka Gemaljevića u treningu kod Miroslava Kolara. Elenor King čiji je vlasnik, džokej i trener Tika Vujović, bila je treća, dok je četvrta kroz cilj prošla Peleuse De Reuilly Duška Đurasovića, koju je jahao Darko Ljubomirović, a trenira je Tamara Šendeković.

Druga je na programu bila trka „Skarlet O Hara“ na 1.200 metara za sva grla od tri godine i starija. Startovalo je čak 12 galopera, a prvi je kroz cilj prošao Killer Of Speed, vlasnika Koprića, sa Tikom Vujkovićem u sedlu, kog trenira Duško Pajić. Drugo mesto zauzeo je

Pobednik druge trke „Skarlet O Hara“ bio je Killer Of Speed, vlasnika Koprića i trenera Duška Pajića, sa džokejom Tikom Vujkovićem. Drugi je kroz cilj prošao Whisky Daniel’s, KK „RS“, sa Ištvanom Kozmom u sedlu. Treći je bio Chattri, braće Skrijelj, kog je jahao Milan Nikolić, a četvrti Texas Hold’em, braće Hadžića, sa Milanom Konkoljem u sedlu. Sva tri grla trenira Tamara Šendeković.

Treća trka nosila je naziv „Depth“ i trčana je na 1.200 metara. Pobedu je odneo Eron Black braće Smajević. Jahao ga je Tika Vujković, a trener mu je Šašić. Drugo mesto osvojio je Jack The Giant vlasnika Milosava Lazića, sa džokejom Ištvanom Kozmom, dok je trener grla Tamara Šendeković. Treća je kroz cilj prošla Felly Marka Rašića sa džokejom Kristijanom Mustafićem, u treningu kod Duška Pajića. Četvrto mesto zauzela je Saint Tropez Dautovića, koju trenira Tika Vujković, a džokej je bio Miloš Milojević.

„Memorijal Darka Filipovića Pilke“ trčan je kao četvrta trka dana. Pobedu je odneo Kameni Beely Dautovića, a trenirao ga je i jahao Tika Vujković. Drugi je bio Yoyoba štale „Pit bul u treningu kod Uglješića, a jahao ga je Aleksandar Stanarević. Treće mesto pripalo je AuensiruSaše Markovića, u treningu kod Dokića, a u sedlu je bio Kristijan Mustafić. Četvrto mesto zauzela je El Darooj štale „Antilop“ sa džokejom Ištvanom Kozmom i trenerom Tamarom Šendeković.

Čak 14 galopera je startovalo u petoj trci „Tijana“ za sva grla od tri godine bez pobede. Prvi je kroz cilj prošao Theodor Daniela Vujića sa džokejom Ištvanom Kozmom, u treningu kod Tamare Šendeković. Drugo mesto zauzela je Shiny Star Janka Opavskog kog je jahala i trenirala Dajana Opavski. Treća je bila Alpha iz „Zobnatice“ u treningu kod Tanaskovića, sa džokejom Milošem Milojevićem. Četvrti je stigao Marshal KK „Krajišnik“ u treningu kod Duška Pajića, a sa Goranom Mešetovićem u sedlu.

Memorijal „Srećka Marića“ trčan je kao šesta, pretposlednja trka drugog trkačkog dana. Pobedu je odneo Double Triomphe Almina Alića sa Aleksandrom Stanarevićem u sedlu i još jedno grlo koje trenira Tamara Šendeković. Druga je na cilj stigla Huntress iz „Zobnatice“ sa džokejom Milošem Milojevićem, a u treningu kod Tanaskovića. Treće mesto je pripalo još jednom galoperu Almina Alića Near Poetu, kog takođe trenira Tamara Šendeković, a jahao ga je Milan Konkolj. Četvro mesto zauzeo je Berrygar braće Juković sa džokejom Goranom Mešetovićem, a u treningu kod Duška Pajića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa