15. mart 2012.15. mar 2012.
RUKOMET: „MERKUR OSIGURANjE“ SUPER LIGA, 20. KOLO

NEOSVOJIVI NIŠKI „ČAIR“

RK „Naisus - Železničar“ - RK „Metaloplastika ZK“ 28:25 (12:11)
Niški rukometaši prošle subote u hali „Čair“ vratili su Šapčanima za poraz u prvom delu sezone, ali ne tako ubedljivo kao što je bilo u prvom susretu u Šapcu - 38:23. Nišlije su povele sa 3:0 u 7. minutu, ali lošim dodavanjima i gubljenjem lopte niških rukometaša „Metaloplastika Zorka keramika“ uspela je da izjednači na 5:5 u 15. minutu. Ipak, “Železničar“ je opet prešao u vođstvo. Domaćini su boljom odbranom uspeli da i sa dva igrače manje odbrane gol, a i postignu jedan. Do kraja poluvremena „Metaloplastika ZK“ uspela je da još jednom izjednači (11:11) u 29. minutu, ali je u poslednjem minutu prvog dela igrač domaćih Stanković postigao gol za minimalnu prednost.
U nastavku meča niški tim je imao i četiri gola prednosti (15:11) u 33. minutu, ali je „plavo - beli“ tim uspeo da smanji zaostak na jedan gol 18:17, u 46. minutu. Deset minuta kasnije, zahvaljujući golovima Miloša Mitrovića, šabački sportski ljubimci uspeli su da izjednače rezultat na 24:24. U poslednja četiri minuta Šapčani su postigli jedan gol, dok su rukometaši iz Niša tri puta bili precizni. Pored Miloša Mitrovića, koji je u „Čairu“ postigao sedam golova, šuterski raspoloženi bili su i Marković sa šest i Luka Mitrović sa četiri postignuta pogotka.
U 21. kolu, predstojeće subote, rukometaši šabačke „Metaloplastike Zorka keramike“ u sportskoj sali Šabačke gimnazije dočekuju veoma jakog rivala. Na megdan im izlazi novosadska „Vojvodina“.
RK „Metaloplastika ZK“: Maksimović (1 odbrana), Arsić (11 odbrana), Karanović, Živanović 2, Vejin, Aleksić, Krečković, Palević, Dragaš, Medurović 3, Marković 6, Grujičić 2, Novaković, M. Mitrović 7, L. Mitrović 4, Medić 1 (1).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa