29. mart 2012.29. mar 2012.
FUDBAL: MINI-MAKSI LIGA

BRONZA ZA ŠAPČANE

Na regionalni turniru Mini-maksi lige, koji se igrao prošle nedelje u Novom Pazaru ekipa OFK “Šapca“ (godište 2000.) zabeležila je uspeh i osvojila treće mesto, pošto je u odlučujućem meču pobedila ekipu.
Trener Dragoslav Kostić je održao obećanje i bio gost lista “Glas Podrinja“.
“Osnovni utisak koji nosimo sa ovog turnira je izuzetno gostoprimstvo domaćina koje je predvodio nekadašnji igrač FK “Partizana“ Bajro Župić. Sve je proteklo u pravom sportskom i prijateljskom duhu. Dugačak put do Novog Pazara nije se osetio u prve dve utakmice, u kojima smo pobedili domaćine sa 2:0 i ekipu iz Čačka nadigrali sa 7:3. U polufinalu smo se sastali sa ekipom iz Smedereva, koja je to tada pružila najviše na turniru. Umor i posledice dugog puta su bili vidljivi u ovoj utakmice, ali smo vodili sa 2:1 do poslednjih 30 sekundi kada smo primili izvanredan gol. Posle toga ekipa je psihički pala i izgubili plasman u finale slabijim izvođenje penala. Dobro je da smo smogli snage da u borbi za treće mesto trijumfujemo protiv ekipe “APOLON“ iz Kragujevca. Prvo mesto je osvojila ekipa iz Jagodine.
“Ovo je poslednje takmičenje ove generacije u Mini-maksi ligi i sada oni kolektivno prelaze u mlađe petliće, gde će do kraja sezone dobiti novu šansu za dokazivanje u takmičenju sa godinu dana starijim dečacima. Mislim da će uz vredan rad nastaviti sa uspesima i u starijim kategorijama“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa