29. mart 2012.29. mar 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI

BUNARI SPAS SELIMA

U opštini Vladimirci rezultirala je akcija podele subvencije za iskopane i bunare koji će se kopati. Reč je o pomoći lokalne samouprave u realizaciji Direkcije za poljoprivredu koja će finansirati bunare 20 evra po dužnom metru.
- Naravno ovo nije kraj brige u smeru navodnjavanja, što nam je bila vodilja i ovaj put delili smo selima koja nemaju vodu, tako da ostale ostavljamo za drugi talas u želji da doslovce svima izađemo u susret, kaže direktor Direkcije Slobodan Sarić.
Bunare, odnosno mogućnost da ih reše glavobolje snabdevanja vodom dobili su: Blagoje Mitrović, Živan Živković, Zagorka Jevtić, Jovan Ranković. Ljubica i Saša Janković iz Belotića, Dejan i Vojislav Marković iz Vučevice, Marko Bogdanović, Željko Radivojević, Milan Bogdanović i Svetozar Opanković iz Dragojevca, Dragan Krstić iz Jazovnika, Miodrag Milisavljević i Marko iz Jalovika, te Dejan Đurić i Milorad Obrenović iz istog sela, Zoran i Sava Lazarević, Novak Marković i Sreten Isailović iz Kaone, Žarko Mihailović iz Kozarice, Goran Stanišić i Olivera Mijatović-Lekić iz Krnula, Darko Pantelić iz Mehovina, Marko Galonić i Vladica Lazarević iz Riđaka, Dušan Vilotić i Milan Grujić iz Pejinovića i Rade Srećković iz Trbušca.
Reč je o 31 bunaru, koji će biti ubeđeni su svi, samo prvi potez za boljitak sela, a u režiji Direkcije za poljoprivredu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa