5. april 2012.5. apr 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI

BAZEN, DRUGA FAZA

Opština Vladimirci sve je bliža ostvarenje sna generacija, i stvaranju sportsko plivačkog komleksa, koji je posle tendera krenuo u drugu fazu, finalizacije prelepog izgleda. Lokalna samouprava je obezbedila sredstva, i tu prepreke nema po rečima predsednika opštine Vladice Markovića.
- Mi sa svoje strane činimo sve, da učinimo ovaj prostor mekom za žitelje opštine svih generacija. Radi se kvalitetno, isti izvođač je nastavio poslove, i za očekivati je da do otvaranja u junu mesecu bude sve ritmom koji je obećan, i koji posle par decenija obećanja daje komleks bazena sa propratnim sadržajima, koji će dati sve bogatiji sadržaj žiteljima opštine, zadovoljan je prvi čovek opštine.
Bazenu se raduju i u okolnim gradovima pošto, je najavljena niža cena od ostalih sličnih objekata, ali predsednik dodaje.
- Mi ćemo učiniti i korak dalje. Sledi paleta iznenađenja, ali ćemo ih do otvaranja ipak obaviti velom tajne. Da bi se zadovoljstvo uvećalo, uz smešak dodaje Marković, i već raduje bazenu koji je toliko emocija stvorio i među nevernim Tomama.
Brojni radnici i mehanizacija garant su da će bazen u Vladimircima biti u ponudi probirljivih pojedinaca, i klubova već od starta sezone, nadaju se u opštini svi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa