Info

3. maj 2012.3. maj 2012.
RUKOMET: „MERKUR OSIGURANjE“ SUPER LIGA, 26. KOLO

OPET BEZ BODA U GOSTIMA

RK „PKB“ - RK „Metaloplastika ZK“ 26:24 (13:12)
Rukometaši šabačke „Metaloplastike Zorka keramike“ ni sa šestog gostovanja u nizu nisu uspeli da donesu bodove u Šabac. Ovoga puta bili su relativno blizu takvog cilja. Tokom celog susreta u Padinskoj skeli rezultat je bio „u egalu“, sve do poslednjih desetak minuta, kada su se domaćini izdvojili na „plus tri“ razlike. Dobrim delom takvom krajnjem razvoju situacije doprineli su i sami Šapčani, jer nisu iskoristili nekoliko povoljnih prilika, a nisu realizovali ni tri sedmerca.
Ovom pobedom ekipa „PKB“ lagano beži iz zone koja šalje u niži rang takmičenja, dok se rukometaši iz Šapca i dalje nalaze na poziciji koja ih vodi u evropski Čelendž kup.
RK „Metaloplastika Zorka keramika“ nalazi se na četvrtom mestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova (četrnaest pobeda, dva nerešena susreta i deset poraza), i „beži“ petoplasiranoj „Kolubari“ za tri boda. Na prvoj poziciji i dalje je beogradski „Partizan“ sa 49 bodova (dvadeset tri pobede i tri nerešena susreta).
U 27. kolu „Metaloplastika Zorka keramika“ na svom terenu, u sportskoj hali Šabačke gimnazije, dočekuje „Dinamo“ iz Pančeva, pretposlednju ekipu na superligaškoj tabeli.
RK „Metaloplastika ZK“: Karanović, Živanović, Vejin, Aleksić, Krečković, Marjanović 2, Dragaš 6, Medurić 4, Rajičić, Obradović, Marković 3, Arsić, Grujičić 3, Medić 1, M. Mitrović, L. Mitrović 5.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa