3. maj 2012.3. maj 2012.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

KONAČNO NA ČELU

FK „MAČVA“ - FK “RADNIČKI-STOBEKS“ 2:0 (0:0)
Šabac, 29.04.2012.godine. Stadion FK „Mačva“ Gledalaca 700. Glavni sudija: Đoković Marko (Čačak). Pomoćne sudije: Lukić Biljana (Divci) i Milovanović Vlada (Slovac). Strelci: 1:0 u 48. minutu Vukmir; 2:0 u 78. minutu Milisavljević. Žuti kartoni: Ristivojević u 22 .minutu, Đukanović u 44. minutu, B.Živanović u 70. minutu i Gemović u 88. minutu (FK “Mačva“); Trifković u 53. minutu, Đurić u 66. minutu (FK “Radnički-Stobeks“).
FK “Mačva“: Stepandić ““ Pejović, Đukanović, A. Radovanović, Ristivojević (od 79. minuta Lazić) - I. Radovanović, Zarić, Vukmir (od 84. minuta Gemović). B. Živanović (od 71. minuta N. Živanović), Milisavljević, Milutinović.
FK “Radnički“: Ružić, Trifković, Spasenović (od 12. minuta Đurić), Jevtić, Andrić, Dišić, Mijailović, Kovačević (od 84.minuta Matić), Kostić (od 85. minuta Radović), Maksimović, Miletić.
Posle 23 odigrana kola FK“Mačva“ je zauzela prvo mesto na tabeli. Od ovog kola svi ostali sustižu Šapčane.
Komšije iz Klubaca su pobeđeni rutinskom igrom u kojoj je stvoreno dosta šansi, ali je tek u drugom poluvremenu Vukmir izvanrednim udarcem sa ivice kaznenog prostora načeo gol gostiju, da bi Milisavljević iz solo-prodora potvrdio pobedu FK“Mačve“.
Vaš izveštač je FK“Radnički-Stobeks“ ove sezone gledao treći put i utisak je da je u nedelju protiv FK“Mačve“ pružio najbolju igru, ali ni to nije bilo dovoljno da postigne makar jedan gol. Ipak je ovde bila u pitanju razlika u kvalitetu, kao i uostalom u celoj ligi. Ovo mišljenje se dokazuje i činjenicom da ni glavni konkurenti FK“Mačve“ nisu uspeli da pobede u Ubu i Požegi. Dve najslabije ekipe u ovoj ligi su ostale neporažene u duelima sa tri najbolje ekipe u ligi. Da je reč o engleskoj Prvoj ligi rekli bi da je reč o kvalitetu, u ovom slučaju to je obrnuto.
Sve u svemu: sad ili ko zna kad.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa