3. maj 2012.3. maj 2012.
REKONSTRUISANO INTERNO ODELjENjE OPŠTE BOLNICE ŠABAC

KVALITETNIJA ZDRAVSTVENA ZAŠTITA

Interno odeljenje Opšte bolnice „Dr Laza K. Lazarević“ Šabac rekonstruisano je zahvaljujući donaciji kompanije Hemofarm. Vrednost radova 13 miliona 815 hiljada dinara
Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević posetio je prošlog petka šabačku Opštu bolnicu u kojoj je, zahvaljujući njegovom posredovanju sa kompanijom Hemofarm, renovirano Interno odeljenje.
- Ovom donacijom građani Šapca i Mačvanskog okruga dobili su kvalitetnije uslove za lečenje kardiovaskularnih bolesti, a zaposleni znatno bolje uslove za rad. Naš rad i ulaganja u kvalitetniju zdravstvenu zaštitu nastaviće se i u narednom periodu, čime ćemo omogućiti da Opšta bolnica bude ne samo lider u lečenju, nego da se uz pomoć lokalne samouprave približi klinikama, rekao je Milošević.
Posle niza godina obavljena je rekonstrukcija Internog odeljenja, koja će umnogome doprineti da naši sugrađani pored stručne medicinske pomoći imaju i bolje uslove za oporavak.
Direktor šabačke Opšte bolnice dr Zora Nikolić najpre se zahvalila dugogodišnjem partneru kompaniji Hemofarm, a posebnu zahvalnost izrazila je gradonačelniku Šapca Milošu Miloševiću za posredovanje u dobijanju donacije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa