10. maj 2012.10. maj 2012.
BAZEN U ŠAPCU

POČINjE SA RADOM U SEPTEMBRU

Kako je najavio gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, radovi na rekonstrukciji i dogradnji zatvorenog bazena bi trebalo da budu završeni početkom nove školske godine. Dosadašnja zakašnjenja prouzrokovana lošim vremenskim uslovima i nepredviđenim problemima na terenu
Pre nešto manje od godinu dana započeli su radovi na rekonstrukciji, adaptaciji i dogradnji nekadašnjeg „Zorkinog“ zatvorenog bazena. Planom je predviđeno da objekat obuhvata površinu od 4.050 kvm. Stara bazenska školjka od 700 metara biće detaljno rekonstruisana, dok će do nje biti izgrađen novi manji bazen namenjen obuci neplivača od 300 kvm. Pored bazena, kompleks podrazumeva svlačionice za 500 posetilaca, tribine na koje će moći da se smesti isti broj osoba, teretanu, spa centar, sunčalište sa kafeom.
Okončanje investicije vredne 250 miliona dinara, za koju su sredstva obezbeđena u jednakim iznosima iz gradskog i republičkog budžeta do sada je nekoliko puta odlagano. Kako je istakao gradonačelnik Šapca Miloš Milošević prilikom posete gradilištu prošlog četvrtka, pomenuta zakašnjenja prouzrokovana su nepredviđenim teškoćama, ali za sada je sasvim realno očekivati da će kompleks početi sa radom sa početkom nove školske godine, odnosno 1. septembra.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa