10. maj 2012.10. maj 2012.
RAZGOVOR SA VEROLjUBOM MATIĆEM, POBEDNIKOM LOKALNIH IZBORA U OPŠTINI KOCELjEVA

ČOVEK IZA KOGA STOJE DELA A NE PARTIJA

Osvojili ste po treći put najveći broj glasova kao nosilac liste Grupe građana. U čemu je tajna uspeha?
-Tajna uspeha je u tome da nema tajne. Ovo je rezultat prethodnog rada i usmerenja opštine ka razvojnoj komponenti i boljem životu, a tu podrazumevam novu privredu, nova radna mesta, bolje punjenje budžeta i izgradnju infrastrukture čime se podiže standard građana. To je osnovni obrazac koji su građani prepoznali i tako se na izborima i izjasnili.
Jedan ste od retkih kandidata u Srbiji koji je tri puta za redom osvojio mandat predsednika opštine. Šta će u naredne četiri godine biti vaš prioritet?
-Prioritet u sledećem mandatu je razvoj privrede i nova zapošljavanja. Imamo šest novih investicija koje su izvesne i koje treba da krenu u relativno kratkom roku. Imaćemo u narednom periodu od 400-500 novih radnih mesta što je za našu opštinu veoma veliko i značajno i ako to imate sve drugo je lakše rešiti. Samim tim lakše je rešavati i državnu i javnu nadgradnju i infrastrukturni razvoj. Mislim da je razvoj privrede, novo zapošljavanje, bolje punjenje budžeta i razvoj ukupne infrastrukture kombinacija koja je neophodna svim opštinama. Samim tim kroz podizanje sveukupnog životnog standarda građani imaju mogućnost ostanka i opstanka u ovoj opštini. Bitno je omogućiti građanima da od svog rada žive.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa