24. maj 2012.24. maj 2012.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

NADA POSLEDNjA UMIRE

ŠABAC: FK „MAČVA“ :FK “RUDAR“ 1:3 (1:3)
Na kraju se i to dogodi. Nadigraše nas. I kada smo poveli, videlo se da će gosti izboriti povoljan rezultat. Tradicija da FK“Mačva“ ne može da pobedi ekipe koje su joj direktni konkurenti za plasman u viši rang ostaje neokrnjena. Šta ćete? Svako ima svoje domete, a u sportu su oni lako merljivi. Tu si, gde si, za bolje nisi. Ko je šabački fudbal doveo da i sledeće godine gleda bunar u Bumbarevom brdu, alal mu ćufte.
FK“Mačva“ je posle pobede u Aranđelovcu, protiv ekipe koja je igrala samo za prestiž, jer je ostvarila sve ciljeve u tekućem šampionatu, pružila solidnu igru. Verni navijači FK“Šumadije“ sami su rekli da ekipu FK“Mačve“ u odnosu na prošlogodišnje gostovanje ne mogu da prepoznaju, naravno nagore, ali su i pored toga posignuta dva gola o osvojena tri boda. Zasluženo osvojene bodove obezvredio je rezultat protiv FK“Rudara“.
Posle nedeljnog derbija ostaje da se nadamo da će FK“Jedinstvo-Putevi“ u naredna tri kola izgubiti dve utakmice, a FK“Mačva“ pobediti sve tri i tako osvojiti prvenstvo. Šanse su minimalne, ali dok ih ima treba se boriti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa