24. maj 2012.24. maj 2012.

USPEŠNI „JEVREMOVCI“

Osnovna škola „Jevrem Obrenović“ ove godine može se pohvaliti svojim učenicima i rezultatima koje su postigli na takmičenjima. Posebno raduje činjenica da je učestvovao veliki broj učenika. Kao i prethodnih godina, najviše učesnika bilo je prijavljeno za takmičenja iz matematike, istorije, biologije i srpskog jezika
Odlično poznavanje gramatičkih pravila srpskog jezika pokazale su učenice petog razreda: Jelena Golubović (1. mesto na opštinskom i okružnom takmičenju), Katarina Josić (2. mesto na opštinskom i okružnom), Katarina Tadić (2. mesto na opštinskom i 3. na okružnom), Nađa Lukić (3. mesto na opštinskom i 2. na okružnom) i Nađa Matić (3. mesto na opštinskom takmičenju). Uspešne su bile i učenice šestog razreda na čelu sa Teodorom Kiš (2. mesto na opštinskom i 1. na okružnom), Aleksandrom Bekić (3. mesto na opštinskom i 1. na okružnom) i Irenom Dokmanović (3. mesto na opštinskom i 2. na okružnom takmičenju).
Na okružnom takmičenju najviše uspeha je imao Ognjen Đurđević, koji je osvojio 2. mesto i jedini je učenik koji je predstavljao naš Mačvanski okrug na republičkom takmičenju u Beogradu.
Isto tako dobri su bili i učenici četvrtog razreda: Anja Stamenović (2. mesto na opštinskom i 3. na okružnom takmičenju), Luka Đukanović (3. mesto na opštinskom i 2. na okružnom), Dušan Mišković (2. mesto na opštinskom) i Branko Femić (2. mesto na opštinskom takmičenju).
Među starijim „iskusnim“ učenicima najuspešniji su bili: Irena Dokmanović (1. mesto na opštinskom takmičenju), Tamara Lazarević (1. Mesto na opštinskom), Ana Pavličević (2. mesto na opštinskom i 3. na okružnom) i Uroš Marković (3. mesto na opštinskom takmičenju).
Najbolji među najboljima je Nikola Mišković, učenik sedmog razreda, koji je osvojio 1. mesto na opštinskom, 3. na okružnom i plasirao se na republičko takmičenje.
Na osnovu svega zabeleženog, zaključujemo da su učenici Osnovne škole „Jevrem Obrenović“ ove godine osvojili 85 diploma na raznim nivoima takmičenja.
Svim učenicima i nastavnicima škole čestitamo na postignutim rezultatima i želimo im da sledeće godine budu još bolji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa