24. maj 2012.24. maj 2012.
DRUGI KRUG PREDSEDNIČKIH IZBORA

I KOCELjEVA ZA NIKOLIĆA

Od gotovo 12 hiljada građana sa pravom glasa u koceljevačkoj opštini na birališta je u nedelju izašlo manje od polovine, odnosno 46,96 odsto. Za kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića glasalo je skoro dve trećine birača.
Opštinska izborna komisija potvrdila je da su izbori u ovom kraju protekli bez problema i, kako je rečeno, nije bilo pritužbi na regularnost glasanja. Dosadašnji predsednik države Boris Tadić osvojio je 1.997 glasova ili 35,48 odsto, dok je za Tomislava Nikolića glasalo 3.417 građana Koceljeve, što je 60,71 odsto od ukupnog broja izašlih na birališta.
Komentarišući rezultate izbora za predsednika države predsednik OO SNS Koceljeva Branko Ranković istakao je da su građani u ovoj opštini prepoznali dugogodišnju politiku lidera naprednjaka.
- Drago nam je što su u našoj opštini građani prepoznali dugogodišnju politiku Tomislava Nikolića i dali mu toliku podršku i u prvom, a posebno u drugom krugu glasanja. Zahvalni smo građanima koji su glasali za našeg kandidata, sada predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića. Članovi SNS su ubeđeni da on nikada neće prekršiti svoja obećanja data u predizbornoj kampanji. Nije nam pravo što su se u prvom krugu naši protivnici bavili malverzacijama, tj. krađom , ali su ih građani zbog toga kaznili u drugom krugu - izjavio je Ranković.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa