24. maj 2012.24. maj 2012.
NDA „VESELO MAJMUNČE“

DEČJE ZAVRZLAME

U adaptaciji i režiji glumca Slobodana Petranovića prošle srede, 16. maja, izveden rimejk predstave „Kršolovka“. Produkcija Ljubiša Barović, kostim i šminka Gordana Barović, muzika Kosta Pavlović, svetlo Luka Popović. Od šesnaest mladih glumaca dvanaest novih
Proteklih šest meseci glumci NDA „Veselo majmunče“ vredno su radili na novoj postavci predstave „Kršolovka“. Ni tehnički problemi kada je u pitanju zauzetost Velike scene nisu sprečili šesnaest glumaca punih entuzijazma i ljubavi prema glumi da zablistaju prošle srede. Male dečje mudrolije, njihov pogled na svet i vreme u kome žive doneli su smeh i zabavu kako za najmlađe tako i za odrasle.
- Svaka nova podela, novi glumci, a pogotovo deca nose neku svoju novu energiju, a svaka generacija neku svoju priču. Tako smo mi malo i tekst osavremenili uzevši one koje su deca smišljala pa ih stavili u usta ovim mladim glumcima. Mislim da su prešli rampu i prebacili se u priču za vas. Veoma sam srećan i uzbuđen. Drago mi je. Ovde je sedamdeset posto dece koja su prvi put večeras na sceni. To je velika stvar, veliki događaj kako za njih tako i za nas. Jedanaest godina je iza nas. Mislio sam da će vremenom da pređe u rutinu, međutim, na ivici suza sam ““ rekao je Slobodan Petranović.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa