31. maj 2012.31. maj 2012.
JUNIORSKO DRŽAVNO PRVENSTVO U TENISU

ŠABAC CENTAR BELOG SPORTA

Od utorka do nedelje na terenima šabačkog kluba “Sanrajs“ održava se juniorsko prvenstvo Srbije u tenisu. Pobednici ovog takmičenja predstavljaće našu zemlju na evropskim i svetskim takmičenjima tokom 2012. godine
U organizaciji Teniskog saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Grada Šapca, na teniskim terenima šabačkog kluba “Sanrajs“, od utorka se održava državno prvenstvo u tenisu za juniore. Preko 60 najuspešnijih dečaka i devojčica do 18 godina, takmičiće se pojedinačno, u dublu kao i mešovitom dublu.
Kvalifikacije u muškoj konkurenciji održane su u utorak, dok su devojčice prvi put “odmerile snage“ juče. Zvanično otvaranje Juniorskog prvenstva Srbije u tenisu je zakazano večeras za 20 časova na teniskim terenima TK “Sanrajs“ (kod Tehničke škole“). Istovremeno biće otvoren i sportski centar “Sanrajs“.
-Imamo čast i obavezu da organizujemo jedno prestižno takmičenje u našem gradu. Koliki je značaj ovog prvenstva govori podatak da će deca koja pobede ovde predstavljati našu zemlju na evropskim i svetskim takmičenjima tokom 2012. godine. Takmičarima je na raspolaganju pet terena, sa odličnom drenažom, u slučaju kiše. Kada je reč o Šapcu, mi imamo odlične predstavnike: Ognjena Trejguta i Predraga Dedića koji su u vrhu rang liste teniskog saveza Srbije do 14 godina- izjavio je trener i vlasnik kluba “Sanrajs“ Nenad Crnogorac i izrazio zahvalnost šabačkoj Gradskoj upravi, bez čije pomoći bi, kako je naveo bilo teško biti jedan od vodećih teniskih centara u zemlji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa