7. jun 2012.7. jun 2012.
KOŠARKA: TURNIR “ŠABAC 2012“ ZA MLAĐE PIONIRE

“PARTIZAN“ GOSTOVAO U ŠAPCU

U organizaciji košarkaškog kluba “Inter koš“ iz Šapca, u nedelju 3. juna, u prepunoj sali Medicinske škole održan je turnir za mlađe pionire na kojem su nastupili: KK “Loznica“, KK “Rađevac“ iz Krupnja, KK “Partizan“ iz Beograda i domaćin KK “Inter koš“ iz Šapca. Ovo je prvi turnir čiji je cilj bio učvršćivanje saradnje između dva kluba - “Partizan“ i “Inter koš“.
Posle otvaranja turnira odigrane su dve polufinalne utakmice. U prvoj, koja je za domaću publiku predstavljala vrhunac turnira, sastali su se mlađi pioniri KK “Inter koš“ i KK “Partizan“. Vođena je velika borba, igralo se požrtvovano, sa puno sjajnih poteza i uz fantastičnu atmosferu pune sale. Pobeda je pripala “crno - beloj“ekipi iz Beograda. U drugoj polufinalnoj utakmici, sastali su se ekipe KK “Loznica“ i KK “Rađevac“. Igrači Loznice su dominirali, igrali sigurnije i ubedljivo savladali ekipu iz Rađevine.
U susretu za treće mesto domaća ekipa savladala je tim iz Krupnja. U finalnoj utakmici u kojoj su se sastali “Partizan“ i “Loznica“ viđena je velika borba, odlična igra obe ekipe, sjajno tehničko i taktičko nadmudrivanje dva trenera i ovog puta malo starija i iskusnija ekipa iz Loznice bila je bolja i tako postala pobednik ovog odličnog turnira.
Na završnoj svečanosti dodeljene su diplome, medalje i pehari svim ekipama, kao i specijalne zahvalnice trenerima, promoteru turnira i klubu “Partizan“ za saradnju sa klubom “Inter koš“. Promoter turnira bio je Srđan Matić, koga je trener Vesković trenirao u OKK “Šabac“, a sada član kadetske ekipe KK “Partizan“, državnog prvaka za 2012. godinu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa