Info

7. jun 2012.7. jun 2012.
PREDŠKOLSKA USTANOVA “SUNCOKRETI“

RASTIMO UZ PLES

Krajem prošle godine Predškolska ustanova “Suncokreti“ iz Vladimiraca uključila se u projekat Rastimo uz ples - dečje plesne “Asocijacije“.
- Cilj nam je bio da svako dete u našoj opštini bez obzira na mesto u kojem živi dobije mogućnost da raste i razvija se na zdrav i pravilan način a takođe i da uživa u plesu, pokretu i muzici savladavajući plesne koreografije bez odlaska u plesne škole, tvrde u ustanovi a u povodu završne manifestacije Predškolci na trgovima održanoj prvog juna na trgu u varošici.
Istovremeno sa još 19 gradova iz Srbije Crne Gore i Bosne i Hercegovine, tačnije 850. dece je plesalo od toga 220 najmlađih iz Vladimiraca. Tema manifestacije je bila Ekologija pa su deca bila obučena u kostime koji su sibolizovali čistu i zdravu životnu sredinu uz poruke odraslima na balonima koji su pušteni na kraju manifestacije.
PU “Suncokreti“ se zahvaljuju Uniplastu Živanović iz Jelenče, Tikurili Zorka Kolor, Agenciji F 1, frizerskim salonima Trend i Tomas, menjačnici KEŠ, Jovici Vejnović, Veroljubu Pajiću, Ivici Gašiću kao i svima koji su na bilo koji način pomogli ovom prelepom skupu u centru Vladimiraca.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa