6. jun 2024.6. jun 2024.
Festival najlepših pasa
U NEDELjU MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA U ŠAPCU

Festival najlepših pasa

Međunarodna izložba pasa održaće se u nedelju, 9. juna, na Starom gradu u Šapcu. Izložba počinje u 10.00 časova ujutru.

Kinološko društvo “ Zoran Zoki Stanković “ Šabac, po odobrenju Međunarodne kinološke federacije FCI i Kinološkog saveza Republike Srbije organizuje 17. Međunarodnu izložbu pasa svih rasa CACIB Šabac. Mesto održavanja biće na prelepom terenu gradskog parka Stari grad, na obali reke Sava u blizini tvrđave. Za naše izlagače i posetioce biće postavljeni putokazi na ulazu u grad koji će vas voditi do samog održavanja manifestacije. Ulaz za posetioce je slobodan, parking besplatan, a deca, kao i uvek, su više nego dobrodošla za druženje sa psima i razvijanje ljubavi prema istima od malih nogu, kaže Marija Vasić Vidaković iz Kinološkog društva „Zoran Zoki Stanković“.

Organizatori očekuju više od 300 pasa, a javili su se odgajivači iz čitave bivše Jugoslavije, iz Rusije, Mađarske, Francuske, a zainteresovani su i odgajivači i sudije iz Španije. Psi koji nemaju mikročip i potvrdu o vakcinaciji neće moći da uđu u izložbeni prostor.

Pse će ocenjivati osam sudija iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Izložbu organizuje Kinološko društvo “Zoran Zoki Stanković“.
M.M.

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa