13. jun 2024.13. jun 2024.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

SAOBRAĆAJNOJ POLICIJI NOV MOTOCIKL OD GRADA ŠAPCA

Sredstvima od kazni kupljeno vozilo

Policijska uprava u Šapcu dobila je nov motocikl koji će umnogome olakšati rad policijskih službenika i doprineti boljem stanju bezbednosti na našem području. Policijski službenici saobraćajne policije, uz pomoć svih raspoloživih tehničkih sredstava, u koje spada i ovaj motocikl vršiće predano kontrolu saobraćaja na putevima i time podići nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, rekao je Miodrag Andrić
Grad Šabac i Savet za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca uručili su nov BMV motocikl Odeljenju saobraćajne policije Policijske uprave Šabac. Ključeve su, načelniku Odeljenja saobraćajne policije Miodragu Andriću, uručili gradonačelnik Grada Šapca Aleksandar Pajić i predsednik Saveta i predsednik Skupštine Grada Šapca Nemanja Pajić.

Foto: Glas Podrinja


-Policijska uprava u Šapcu dobila je nov motocikl koji će umnogome olakšati rad policijskih službenika i doprineti boljem stanju bezbednosti na našem području. Policijski službenici saobraćajne policije, uz pomoć svih raspoloživih tehničkih sredstava, u koje spada i ovaj motocikl vršiće predano kontrolu saobraćaja na putevima i time podići nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, rekao je Miodrag Andrić.

Foto: Glas Podrinja


Odeljenje saobraćaje policije sada ima dva motora u svom voznom parku. Trenutno ima sedam pripadnika policije obučenih za upravljanje ovim vozilima i biće upućena još tri na obuku.
-Zadovoljstvo mi je što sam, zajedno sa predsednikom Skupštine Grada, uručio ključeve motora saobraćajnoj policiji i Policijskoj upravi Grada Šapca.

Foto: Glas Podrinja


Nekoliko godina unazad PU Šabac ima potrebu za ovakvim prevoznim sredstvom, kako bi lakše i bezbedije kontrolisala saobraćaj i upravljala saobraćajnim gužvama i saobraćajnim redom u gradu.

Foto: Glas Podrinja


Vrednost vozila je tri miliona dinara, a sredstva smo obezbedili preko projekta koji smo zajedno sa Savetom za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja odvojili u budžetu, a to je novac od kazni koje se naplaćaju i koji se delom sliva u gradski budžet. Verujemo da je ovo dobra investicija i da će naši sugrađani biti bezbedniji, rekao je gradonačelnik Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa