7. jun 2012.7. jun 2012.
PRED SUTRAŠNjU GRADSKU SKUPŠTINU UČVRŠĆENA KOALICIJA

PRIRODNI PARTNERI

Nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa URS, DS u Šapcu prošlog petka proširio vladajuću većinu sa odbornicima SPO i LDP
Potpisani sporazumi znače da će osnovu vlasti u Šapcu pored Demokratske stranke i Ujedinjenih regiona Srbije, kao i u prethodne četiri godine, činiti odbornici Liberalno demokratske partije i Srpskog pokreta obnove. Od 69 odborničkih mandata, našoj koalicionoj grupi pripada 42. Za petak, 8. jun, zakazana je Konstitutivna sednica Skupštine grada, i taj datum će bukvalno označiti kraj “priče“ o izborima i početak intenzivnih radova na realizaciji svih obećanja ““ istakao je predsednik GO DS Miodrag Filipović.
Da je koaliciona saradnja i do sada bila na visokom nivou poručio je predsednik GO SPO Živojin Vuletić, i napomenuo da je Šabac od 2000. godine do danas izgledom postao pravi evropski grad, te da je u budućnosti prioritet oživljavanje privrede ovog kraja, što bi na duže staze dovelo do smanjenja stope nezaposlenosti.
-Vladajuću koaliciju u Šapcu činiće stranke koje su to činile i protekle četiri godine. Sama činjenica da je broj osvojenih mandata povećan sa 36 na 42 govori o prethodnom radu. Odnosno, to je odličan pokazatelj da su građani vrednovali učinjeno i ukazali nam još veće poverenje ““ rekao je predsednik GO LDP Milan Čičulić, i izrazio nadu da će loklana vladajuća koalicija u sadejstvu sa novom republičkom Vladom stvoriti uslove za bolji život naših sugrađana, ali i žitelja Srbije uopšte.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa