14. jun 2012.14. jun 2012.
ŠESTI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU U ŠAPCU

MOCART PRE SVIH

U Listed trci dana “ Memorijal Srećka Marića“ pobedio Mr Mozzart iz štale Tešić, vlasnika Slobodana Tešića, koga je jahao Željko Ilić
Izuzetno topao dan na hipodromu u Šapcu, prošle subote obeležila je Listed trka četvorogodih konja iz domaćeg odgoja, “Memorijal Srećka Marića“ u kojoj je pobedio Mr Mozzart, vižljasti ždrebac Slobodana Tešića iz Beograda, koga je vrlo vešto jahao Željko Ilić. Kladioničari su bili na velikim mukama, jer se u start mašini našlo dosta pritajenih favorita.
Tadija iz štale Ilije Tadića, na cilj je stigao drugi, dok se Ivo Džima štale Antilop morao zadovoljiti trećim mestom. Četvrta je bila Mala Munja sa Krstićem u sedlu.
I ovaj trkački dan na hipodromu u Šapcu protekao je u prijatnoj atmosferi. Trkačka staza bila je dobro pripremljena i bezbedna, a ulaz besplatan.
Rezultati ostalih trka: Prva trka ovog dana je bila Handikap za trogode i starije konje na 1.100 metara. Pobedio je Lazardan. Drugi je bio Major Dule, treći Bones Collector, a četvrti My Betty Boop.
U drugoj trci dvogodaca, pod nazivom Kopejka na 1.000 metara pobedila je Chamai. Druga je bila Snjeet Cake, treća Gracias A la Vida, a četvrta Lepo Oko.
Treća trka pod nazivom Lajka, bila je rezervisana za trogodce. Pobedio je Ludž iz Bosne i Hercegovine. Drugi je bio Vigor, treći De Mol, a četvrti Rengy.
Kod galopera u sulkama najviše uspeha imao je Ludvig Van Gile u čijim sulkama je bio Vasić.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa