14. jun 2012.14. jun 2012.
MLADI ISTORIČARI IZ „JEVREMOVE“ ŠKOLE

MEĐU NAJBOLjIMA U SRBIJI

Na republičkom takmičenju održanom 12. maja u Ivanjici i ove godine postignuti izuzetni rezultati. Eva Janković i Jelena Bugarčić, učenice sedmog razreda, i Nikola Pajić, učenik osmog razreda, bili su među četvoro osnovaca koji su predstavljali Šabac na ovom takmičenju
U šestom i sedmom reazredu Nikola Pajić osvajao je prva mesta na opštinskim i okružnim takmičenjima. U sedmom je prvi put imao pravo da učestvuje i na republičkom. Tada je osvojio treće mesto. Ove godine rezultat je bio nešto malo slabiji.
-Za mene je tamičenje uvek bilo izazov. I ove godine uložio sam dosta truda i to se isplatilo. Zadovoljan sam postignutim rezultatom, iako nisam uspeo da ponovim uspeh od prošle godine. Osvojio sam šesto mesto. Ovo takmičenje pamtiću i po lepom provodu i druženju sa ostalim učenicima tokom dva dana koliko smo proveli u Ivanjici - rekao je Nikola.
Eva Janković i Jelena Bugarčić kao učenice sedmog razreda prvi put imale su priliku da učestvuju na republičkom takmičenju. Obe su na okružnom osvojile treće mesto, a na republičkom šesto i sedmo.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa