21. jun 2012.21. jun 2012.
FUDBAL: KLUB “BORAC“ IZ ŠAPCA

“BORAC“ U SVOJOJ ZONI

U sezoni na isteku fudbalski klub “Borac“ iz Šapca predvođen ekipom zaljubljenika bez granica predvođenih Ljubom Aličićem izborio je plasman u Zonski rang takmičenja sa desetak bodova prednosti, što četu Dragoslava Kostića preporučuje i za borbu za vrh i u novom rangu.
U tom smeru idu i pojačanja koja uveliko stižu na prelepi kompleks koji će tvrde obavešteni dobiti i tribine sa stolicama do starta jesenjeg dela. Imaju Šapčani i skor od plus 55, datih 82 i primljena 27 gola te 22 pobede i samo dva poraza.
Uz Ljubu Aličića koji je alfa i omega kluba treba istaći predsednika Zorana Jovanovića, potpredsednike Igora Aličića, sekretara Memiša Aljića i članove Aleksandra Nikolića, Hasana Sakića, Ljubu Sakića, Sulju Lekića, Živojina Kovačevića, Mila Radovanovića, Kristijana Mešu Ahmetovića i Salka Sakića.
U čelu priče je rekosmo Ljubo Aličić a na terenu trener i igrači Dragoslav Kostić i igrači Mirko Filipović, Marko Petrović, Rade Bogunović, Dragiša Filipović, Asan Aljić, Nemanja Petrović, Dragoljub Marković, Savo Kubat, Huso Cakić, Mladen Marković, Srboljub Vasiljković, Dragiša Ristić, Vladimir Burmazević, Marko Ivković, Milan Nešković, Dimitrije Dimitrijević, Milan Pavlović i Nikola Pantelić.
Da bi i u Zoni bili pravi u klubu su zacrtali ciljeve, poboljšanje infrastrukture pojačanje igračkog kadra koje je uveliko u toku, rad na marketingu kluba,razgovor sa nadležnima u gradu oko pomoći pri organizaciji i takmičenju i rad sa mlađim kategorijama.
Da je sve i ostvarivo niko ne sumnja jer bogata tradicija na to obavezuje, rekoše na dodeli pehara za plasman u viši rang protekle nedelje na svom stadionu svi u glas.Po onoj narodnoj iz njihovih usta u Božije uši.
A naredni cilj je Srpska liga. “Borac“ to kažu i može i mora.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa