21. jun 2012.21. jun 2012.
TEKVONDO: NOVO PRIZNANjE ŠAPČANINU

PETROVIĆ U SVETSKOJ ELITI

U organizaciji Svetske Tekvondo Organizacije, u Kini je od 9. do 13. jula održan trenersko - sudijski edukacioni seminar povodom održavanja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.
Među trojicom trenera iz Srbije učestvovao je i Goran Petrović, trener TK „Letnjikovac Eliksir Grup“ i trener olimpijke Dragane Gladović.
Seminar je održan u kineskom gradu Suzhou, nedaleko od Šangaja. Cilj seminara bio je analiza najnovijih tehničkih pravila koja su u tekvondo uvedena početkom prošle godine sa ciljem da se poveća atraktivnost sporta i umanji subjektivni uticaj sudija na rezultatski ishod tekvondo meča. Pažnja se takođe polagala i posebnim standardima ponašanja zvaničnih lica na olimpijskim igrama kao najvećoj sportskoj smotri na planeti.
Treba istaći da su u Kinu pozvani samo najuspešniji tekvondo stručnjaci i treneri na svetu. Poziv organizatora, i učešće Šapčanina Gorana Petrovića na skupu kojem je prisustvovalo četrdeset najkvalitetnijih tekvondo stručnjaka naše planete, samo su nova priznanja u nizu kojima se potvrđuje svetski rejting rada i znanja šabačkog majstora ove borilačke veštine. Goran je čovek na dobrom glasu, a dobar glas se, očigledno, daleko čuje.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa