21. jun 2012.21. jun 2012.
U KRUPNjU ODRŽANA

KRKUŠIJADA

Opštinska organizacija sportskih ribolovaca „Zmajevac“, organizovala je u nedelju 17.juna 2012.godine, tradicionalnu sportsko-turističku manifestaciju „Krkušijada 2012“
U ranim jutarnjim časovima organizovano je takmičenje u pecanju krkuše i pastrmke u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Najzanimljivi deo bilo je takmičenje u kuvanju pasulja i riblje čorbe, u kojem je učestvovalo ukupno 16 ekipa iz naše i susednih opština.
Žiri nije imao nimalo lak zadatak da proglasi najbolje.
U pecanju krkuša i pastrmke u kategoriji seniora, najbolji su bili: Ljubosav Nikolić iz Osečine, Đorđe Marković iz Krupnja i Jugoslav Lazić. Najuspešnije među seniorkama su: Verica Gavrilović iz Loznice, Ljiljana Tanasić iz Loznice i Snježana Stevanović iz Loznice. U kategoriji juniora istakli su se: Đorđe Pavlović iz Likodre, Miloš Đokić iz Krupnja i Miloš Nikolić, a među juniorkama: Ana Lazić iz Pecke i Slađana Mitrović iz Krupnja.
Najbolji u kuvanju pasulja bile su ekipa iz Likodre (Krupanj), zatim je drugo mesto osvojila Kancelarija za mlade Krupanj, dok je treće mesto osvojila ekipa „Boja Čađavica“ takođe iz Krupnja.
Najbolji u kuvanju riblje čorbe bile su ekipe „Drina“ iz Velikog Zvornika, drugo mesto osvojila je ekipa iz Bogatića,a treće mesto ekipa „Šećer“ Brštica (Krupanj).

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa